@Chanel
@Chanel
31|10|2017 10:09
SHARE
CHANEL ΓΥΑΛΙΑ

Η Chanel «ντύνει» τα γυαλιά με τουίντ


Η Chanel, με μοναδικό τρόπο κατάφερε να «ντύσει» τα γυαλιά της συλλογής Winter 2017 με τουίντ. Γυαλιά, ηλίου και οράσεως, σαν κοσμήματα, με υπογραφή Chanel, για το φετινό χειμώνα.

Η Gabrille Chanel από τότε κιόλας που έφτιαχνε τα τζάκετ του Δούκα του Γουέστμινστερ από τουίντ, κατάφερε να κάνει αυτό το αγγλικό μάλλινο ύφασμα συνώνυμο της διαχρονικότητας και της πολυτέλειας. Με τα χρόνια, το τουίντ, κατέληξε να αποτελεί κάτι σαν υπογραφή του γαλλικού οίκου μόδας και η θέαση του και μόνο να παραπέμπει στη Chanel

Διαχρονικά, το τουίντ, όπως και  όλα αυτά τα οποία με τα χρόνια έγιναν συνώνυμο του γαλλικού οίκου, αποτέλεσαν και αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλες τις δημιουργίες: Από τα ρούχα και τις τσάντες έως τα ρολόγια και αυτή τη σεζόν ακόμη και για τα γυαλιά. 

Το θρυλικό τουίντ τώρα «ντύνει» τα γυαλιά της Chanel του φετινού χειμώνα, ηλίου και οράσεως, σε μια μοναδική βερσιόν του: Το τουίντ φτιάχνεται από χυτό μέταλλο, ακριβώς όπως ένα κόσμημα και τοποθετείται σαν αξεσουάρ πάνω στους σκελετούς. 

Τα γυαλιά ηλίου 

Η φετινή συλλογή Winter 2017 της Chanel αποτελείται από πέντε σχέδια, ελαφρώς... πειραγμένα για να ξεφεύγουν από το κλασικό, παραμένοντας ωστόσο διαχρονικά και σικάτα. 

Χρωματικά κινούνται στο μαύρο, το μπλε, το βαθυκόκκινο, το χακί, το πράσινο του πεύκου, το χρώμα του χαλκού αλλά και το nude, κορυφαία τάση το τελευταίο διάστημα. 

Οι σικάτοι σκελετοί της συλλογής Winter 2017 της Chanel, διακοσμούνται με τα «τουίντ κοσμήματα» είτε στη γέφυρα του γυαλιού, είτε στο χεράκι και γίνονται καθημερινό αξεσουάρ που ταιριάζει εύκολα με κάθε λουκ προσθέτοντάς του μια ροκ πινελιά.

Οι σκελετοί 

Δύο από τους σκελετούς, σε σχέδιο «πιλότου» ο ένας και ο δεύτερος στρογγυλός, υιοθετούν μια πιο... boyish εμφάνιση.

Ο σκελετός είναι μεταλλικός και έχει  διπλή γέφυρα, μία στην κορυφή της μύτης και μια ακόμη στο μέτωπο. Και οι δύο γέφυρες είναι τίποτα άλλο παρά το περίφημο «τουίντ κόσμημα». 

Ενας ακόμη σκελετός σε σχήμα πιλότου, κοκάλινος έχει μια μόνο «τουίντ» γέφυρα, όχι στη μύτη αλλά ψηλά στο μέτωπο. 

Ενας ακόμη που ακολουθεί το ίδιο μοτίβο, κοκάλινος με μια μόνο «τουίντ» γέφυρα, σε σχέδιο «μάτι της γάτας». 

Και φυσικά από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα διαχρονικά μεγάλα τετράγωνα κοκάλινα γυαλιά, με το τουίντ κόσμημα στο χεράκι για ένα άκρως θηλυκό λουκ. 

Τα γυαλιά οράσεως 

Οι σκελετοί για τα γυαλιά οράσεως της Winter 2017 συλλογής της Chanel ακολουθούν τις γραμμές αυτών για τα γυαλιά ηλίου. Εξαιρετικά λεπτοί και ελαφρείς σκελετοί επαναλαμβάνουν το παιχνίδι με τις μονές ή διπλές γέφυρες. Φυσικά και εδώ κυριαρχεί το «τουίντ κόσμημα».

Μια συλλογή γυαλιών ευκολοφόρετη, κάζουαλ και σικάτη, που βρίσκεται ήδη στις μπουτίκ από το Σεπτέμβριο του 2017. 

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συλλογή γυαλιών ηλίου Winter 2017 της Chanel: 

 

 

 

 

Και τα γυαλιά οράσεως: