Μango
Μango
MANGO

H διάσημη fashion blogger Leandra Medine είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του Mango


Το Mango συνεργάζεται με την δημιουργό του Μan Repeller σε μια ιδιαίτερη καμπάνια.

Μετά την πολύ ευχάριστη ανακοίνωση της 5 μηνών εγκυμοσύνης της σε δίδυμα και την εξομολόγηση της γνωστής fashion blogger Leandra Medine, με ανάρτηση στο μπλογκ της, σχετικά με την αποβολή που είχε και την οδήγησε στη θλίψη και τις αποτυχημένες προσπάθειες στο παρελθόν να γίνει μητέρα, η 28χρονη μοιράστηκε με τους θαυμαστές της, φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και την χαρά της που τελικά τα κατάφερε, ενώ ενθάρρυνε με αυτόν τον τρόπο τις γυναίκες που την ακολουθούν και βιώνουν παρόμοια κατάσταση να μην απογοητεύονται και να μην χάνουν την ελπίδα τους.

Με αφορμή αυτήν την είδηση εξερευνούμε την πρόσφατη συνεργασία της με το Mango.

To αγαπημένο μας ισπανικό brand Mango και αυτήν την σεζόν παρουσιάζει τα νέα χειμερινά κομμάτια προσθέτοντας άλλο ένα κεφάλαιο στην σειρά ταινιών μικρού μήκους Journeys-την ιδιαίτερη και ταξιδιάρικη αυτή καμπάνια στην οποία συμμετέχει κάθε φορά διαφορετικό πρόσωπο που εμπνέει τις γυναίκες, όπως η Camille Rowe, Julia Restoin Roitfeld, Alma Jodorowsky o Langley Fox Hemingway.

H νέα έκδοση της σειράς MANGO Journeys παρουσιάζει την Leandra Medine, Αμερικανίδα δημοσιογράφο και συγγραφέα, γνωστή για το blog της Man Repeller, έναν ανεξάρτητο ιστότοπο μόδας και life style, με σατιρική συχνά διάθεση. Η Leandra μας ξεναγεί σε μερικά μοναδικά σημεία της Νέας Υόρκης, New School's Eugene Lang College of Liberal Arts, ένα σχολείο όπου οι φοιτητές έχουν μεγάλη δημιουργική ελευθερία και από το οποίο αποφοίτησε και η ίδια. Το Mmuseumm, ένα από τα μικρότερα μουσεία του κόσμου, κρυμμένοσε 20 τετραγωνικά μέσα σε εγκαταλειμμένο ασανσέρ στη Νέα Υόρκη. Το bistro Jack's Wife Freda και το ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο NcNally Jackson είναι τα άλλα δύο σκηνικά όπου ξετυλίγει την προσωπικότητα και το μοναδικό στυλ της η Leandra στη NYC.

Η ίδια κάθε φορά εντυπωσιάζει με το ιδιαίτερο στυλ και τα πρωτότυπα outfits, που χαρακτηρίζονται από τόλμη και φαντασία. Αγαπάει τα έντονα χρώματα και prints πράγμα που την καθιστά expert στο mix & match και style influencer της γενιάς του instagram και των άλλων κοινωνικών δικτύων.

Ο συνδυασμός των ενδυμάτων χαρακτηρίζεται από τον εκλεκτικισμό που την καθορίζει. Επέλεξε κομμάτια από την νέα συλλογή του brand, με ρετρό αέρα και διάθεση που αποτυπώθηκαν και στον φωτογραφικό φακό. Μακριά overized παλτά, τo ένα σε διαχρονικό navy blue και το δεύτερο σε μουσταρδί, την απόλυτη απόχρωση της σεζόν, ένα δερμάτινο jacket με τρουκς, ένα απλό ψηλόμεσο, denim παντελόνι, ενώ έπαιξε με τις λεπτομέρειες (she did again), όπως τα cute καλτσάκια μέσα από ένα ζευγάρι σοφιστικέ ψηλοτάκουνα, mules σε έντονο χρώμα και καρό prints σε πουκάμισα και blazers.

Aυτή είναι η η γυναίκα πίσω από το Man Repeller, μια γυναίκα διαφορετική, σύγχρονη και διαχρονικά κομψή που κατέκτησε τον κόσμο της μόδας με την φυσικότητα και το ταλέντο της στο πρόσφατο editorial του Mango.