Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΟΛΙΒΙΑ ΠΑΛΕΡΜΟ

H Oλίβια Παλέρμο δείχνει το ιδανικό βραδινό outfit για σένα που έχεις βαρεθεί τα φορέματα


Η Ολίβια Παλέρμο είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Δεν ακολουθεί τις τάσεις της μόδας. Τις δημιουργεί. Με το στιλ της εμπνέει χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο, «αγγίζει» με τον δικό της τρόπο ό,τι καινούριο κυκλοφορεί στον χώρο της μόδας.

H Oλίβια είναι αεικίνητη. Δοκιμάζει συνεχώς τις δυνάμεις της στο fashion design και τα πηγαίνει περίφημα. Μέσα στο καλοκαίρι είδαμε τη συλλογή που σχεδίασε για το brand Μeli Melo: οι τσάντες σε bucket style που πάντρεψαν αέρα Νέας Υόρκης και Λονδίνου, μας άρεσαν πολύ. Λίγο μετά, σε συνεργασία με το brand Banana Republic δημιούργησε μια capsule collection με κομμάτια για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που αμέσως έγιναν εμπορικό hit.

H Oλίβια συνεχίζει ακάθεκτη να μας εντυπωσιάζει και να συλλαβίζει με το δικό της τρόπο την τελευταία λέξη της μόδας.

Mια εμφάνιση της Ολίβια σε ένα fashion gala στη Νέα Υόρκη μας έδωσε μια υπέροχη πρόταση για βραδινές εμφανίσεις που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες και δεν συμπεριλαμβάνουν απαραίτητα τη λέξη «φόρεμα».

Η Ολίβια προτίμησε ένα βελούδινο- ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή στο χώρο της μόδας- παντελόνι (ιδανική επιλογή για σένα που δεν τα πας και τόσο καλά με τα φορέματα), ένα floral πουκάμισο και ένα oversized, ροζ, γούνινο jacket.

O συνδυασμός της Ολίβια ίσως εμπνεύσει κι εσένα που θες να ξεφύγεις από τα τετριμμένα: επιλογές που έχεις βαρεθεί. Κι έχεις δίκιο.

Πάντα κάτι καινούριο σε περιμένει. Ενας νέος πειραματισμός πάντα σε έναν δημιουργικό δρόμο οδηγεί.

Φωτογραφίες: Splash / Ideal Image