Shutterstock
Shutterstock
02|11|2017 11:00
SHARE
PUFFER JACKET

Puffer jacket: Από πότε τα ζεστά μπουφάν αποπνέουν τόση θηλυκότητα;


O Nοέμβριος είναι εδώ και φέρνει μαζί του πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

Τα πιο ζεστά ρούχα της γκαρνταρόμπας μας παίρνουν την θέση των φθινοπωρινών -μεταβατικών- κομματιών και μπαίνουμε σε άλλο mood, χειμερινό πια. Αυτή τη σεζόν, το ρομαντικό συνάντησε το ροκ, τα έντονα χρώματα στάθηκαν απέναντι από την μονοχρωμία, το καρό ανταγωνίστηκε το leather, είδαμε να επιστρέφουν τάσεις από το παρελθόν.

Velvet σακάκια, bomber και military jackets, duster coats, cardigans παραμένουν ψηλά στη λίστα με τα πανωφόρια της σεζόν.

Αλλά ας μιλήσουμε για το μπουφάν που και αυτή τη σεζόν θα συντροφεύει τις κρύες ημέρες μας.

To puffer jacket, το φουσκωτό μπουφάν που αναβαθμίζει τις casual εμφανίσεις μας χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες. Συναντάμε τα μακριά puffer jackets (long puffer coats- αγκαλιάζουν το σώμα σου σαν παλτό αλλά είναι ακόμα πιο ζεστά), τα πιο κοντά (short puffer coats) και 3) τα πιο λεπτά (sleek puffer coats- είναι η πιο «ελαφριά» βερσιόν των puffer coats καθώς είναι λεπτότερα. Σε κολακεύουν περισσότερο και μπορούν να συνδυαστούν με jeans και ψηλόμεσα παντελόνια).  

Ενα συγκεκριμένο puffer jacket έχει κλέψει την καρδιά των fashionistas. Ανήκει στο brand Nanushka και είναι από vegan δέρμα. Διάσημες fashion bloggers το έχουν αγκαλιάσει και αυτό έχει αγκαλιάσει τις εμφανίσεις τους.

 

Ξεχωρίζουν τα puffer jackets σε έντονα χρώματα και μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με το τζιν σου, με pencil παντελόνι ή με leggings.

Θα ήταν πιο κολακευτικό, να μην συνδυάσεις το puffer jacket σου με τα φαρδιά ρούχα της γκαρνταρόμπας σου.