AP Images
AP Images
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Mε αυτόν τον συνδυασμό η Βικτόρια Μπέκαμ κάνει τις πιο στιλάτες βραδινές εμφανίσεις


Γυναίκες που εμπνέουν. Γυναίκες που διαπρέπουν στον τομέα τους. Γυναίκες που πέτυχαν τον στόχο τους.

Αυτές τις γυναίκες θέλησε να τιμήσει το Harper’s Bazaar με τα ετήσια βραβεία «Ηarper’s Bazaar Women of the Year Awards 2017».

Σχεδιάστριες, μοντέλα, συγγραφείς, ηθοποιοί, γυναίκες που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά έδωσαν το «παρών». Στη Βικτόρια Μπέκαμ απονεμήθηκε το βραβείο «British Brands» για το σχεδιαστικό της ταλέντο.

Mε επιμονή η Βικτόρια κατάφερε να «χτίσει» μια δική της «αυτοκρατορία» στο χώρο της μόδας.

H εμφάνισή της τη βραδιά της βράβευσης επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά τον τίτλο του style icon. H σχεδιάστρια επέλεξε για την εμφάνισή της λευκό σατέν πουκάμισο βικτοριανού στιλ, ψηλόμεση παντελόνα σε γήινη απόχρωση και μαύρο blazer.

Η επιλογή του φορέματος για μια επίσημη βραδινή εμφάνιση ίσως να φαίνεται πια «η εύκολη λύση» αν αναλογιστεί κανείς πόσες διαφορετικές επιλογές υπάρχουν που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα. Ναι, το κοστούμι είναι το φόρεμα για τις επίσημες εμφανίσεις. Η Βικτόρια Μπέκαμ συνηθίζει να το επιλέγει και να το απογειώνει με τον τρόπο που το φορά.

Δεν ακολουθεί τις επιταγές της μόδας. Τις δημιουργεί η ίδια. Το αυτόνομο στιλιστικό της σύμπαν την καθιστά fashion influencer και εμείς κάθε φορά που βάζουμε στο μικροσκόπιο μια εμφάνισή της καταλήγουμε με τη σκέψη ότι στο στιλ όλα επιτρέπονται αρκεί να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου.

Την βραδιά των βραβείων η Bικτόρια Μπέκαμ ντύθηκε με «Bικτόρια Μπέκαμ» και δεν υπάρχει πιο αποδοτικός τρόπος για να επικοινωνήσει τα κομμάτια της συλλογής της από το να τα φορά η ίδια.

Πουκάμισο, blazer και παντελόνα, λοιπόν: ένας στιλιστικός κώδικας που οδηγεί στην επιτυχία.

Περνάμε σε μια νέα εποχή θηλυκότητας. Και αυτό είναι το καλύτερο νέο.

 

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image