Shutterstock
Shutterstock
MID SEASON SALES

Tα κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσετε στις εκπτώσεις που τρέχουν τώρα


Η καλύτερη στιγμή να κάνετε τις αγορές σας μόλις ξεκίνησε και είναι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες τυγχάνει να συμπίπτουν και με την αλλαγή του καιρού (και αυτό τις κάνει ακόμα πιο τέλειες).

Και όσο κι αν θέλετε να ξεχυθείτε στους δρόμους και να τα κάνετε όλα δικά σας, καλό είναι να εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο και να ψωνίσετε έξυπνα. Υπάρχουν μερικά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσετε τώρα που στα περισσότερα καταστήματα ισχύει καθεστώς προσφορών και να αναβαθμίσετε την φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα και φυσικά το στυλ σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Αυτό είναι και το νόημα των εκπτώσεων άλλωστε. Ποιοτικά ρούχα και αξεσουάρ με διαχρονική αξία που μπορείτε τώρα να τα βρείτε σε πιο προσιτές τιμές από ότι θα τα βρίσκατε με την κυκλοφορία τους και θα κάνουν απόσβεση. Eίναι η κατάλληλη στιγμή για ζεστά υφάσματα και υφές, αποχρώσεις από την φθινοπωρινή παλέτα και ασυναγώνιστο στυλ από το πρωί ως το βράδυ. Εμείς βρήκαμε τα δικά μας αγαπημένα και δημιουργήσαμε ένα look με όλα αυτά που αξίζουν την προσοχή σας και πρέπει να αναζητήσετε. Εσείς πάρτε ιδέες και καλό shopping!

1 To biker jacket

Το δερμάτινο μπουφάν είναι κλασικό και συνδυάζεται εύκολα με πολλά διαφορετικά στυλ. Είναι απαραίτητο για τις πρώτες δροσερές μέρες και super stylish.

H&M 159,00 € από 249,00 €

 

2 Tο παλτό

Σε διαχρονικά κομψή αντρική γραμμή και χρώμα που ταιριάζει με όλα, θα σας κρατάει ζεστές για χρόνια.

Μango 89.99 € από 139,99 €

 

3 To φόρεμα με prints

Με ιδιαίτερα φλόραλ μοτίβα σε τόνους το μπλε και γκρι έχει 70s αέρα και πορείτε να το φορέσετε με μπότες και μποτάκια από δέρμα ή σούεντ.

Zara 23,99 € από 39,95 €

4 Το επώνυμο backpack

Σε μεσαίο μέγεθος είναι πρακτικό και chic. Ξεφύγετε από το μαύρο και επιλέξτε ένα σε ιδιαίτερο χρώμα.

Κem 165,00 € από 194 €

5 Over the Knee Boots

Σε ουδέτερο χρώμα είναι στιλάτες χωρίς καμία προσπάθεια.

Nine West, Haralas 96,00 € από 239 €