Η resort συλλογή της Μαίρης Κατράντζου για το 2018 είναι ένας ολάνθιστος κήπος από prints | 0 bovary.gr
Η resort συλλογή της Μαίρης Κατράντζου για το 2018 είναι ένας ολάνθιστος κήπος από prints | 0 bovary.gr
ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ

Η resort συλλογή της Μαίρης Κατράντζου για το 2018 είναι ένας ολάνθιστος κήπος από prints


Ο λαμπερός κόσμος της Μαίρης Κατράντζου. 

Τα prints είναι μια γλώσσα σχεδιαστικής έκφρασης για την σχεδιάστρια.

Κάθε της συλλογή ανοίγει μπροστά μας έναν διαφορετικό κόσμο. Κάθε της δημιουργία αφηγείται μια ξεχωριστή ιστορία.

Η φωτογράφιση για τη resort συλλογή της Μαίρης Κατράντζου για το 2018 έγινε στο Waddesdon Manor, την έπαυλη του Βρετανού λόρδου Ρότσιλντ.

Η έπαυλη άνοιξε τις πόρτες της για να ντύσει με αίγλη τα φωτογραφικά καρέ που αποτυπώνουν τις δημιουργίες της σχεδιάστριας.

Η συλλογή της Μαίρης Κατράντζου με φτερά και εξωτικά λουλούδια, παγιέτες και ρίγες, γυαλιστερά υφάσματα και glamorous διάθεση κάνει βήματα στα μονοπάτια της πολυτέλειας και της λάμψης των γιορτών. Αυτή η συλλογή είναι ακόμα ένα «στοίχημα» της σχεδιάστριας να κρατήσει την ισορροπία ανάμεσα στη «λογική» και τη «φαντασία».

Τα ασυναγώνιστα prints της με τα σαγηνευτικά χρώματα χρωματίζουν τα ρούχα της που μοιάζουν με εικαστικές δημιουργίες. Η σχεδιάστρια «παντρεύει» τα σχέδια με το μοναδικό της τρόπο και μας παρασύρει στους δικούς της δρόμους του στιλ.

«Δεν φτάνει μόνο να κάνεις πολλή και καλή δουλειά, πρέπει να είναι και κάποιος εκεί να τη δει». Αυτή τη δήλωση είχε κάνει η Μαίρη Κατράντζου, όταν είχε παρουσιάσει την πρώτη, επίσημη συλλογή της στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου το 2008.Και έκτοτε η σχεδιάστρια, με κάθε της συλλογή, θέλει να ξεπερνά τον ίδιο της τον εαυτό.

H see-now-buy-now, resort συλλογή της Μαίρης Κατράντζου για το 2018 ετοιμάζεται να κάνει το διεθνές ταξίδι της και να κερδίσει την προσοχή. Δεν θα είναι δύσκολο να το καταφέρει. Για τη Μαίρη Κατράντζου η μόδα είναι γιορτή, ένα πάρτι. Εχει χρώμα, έχει παραμύθι, έχει τρέλα και φαντασία χωρίς όρια.