Splash News
Splash News
STAR STYLE

Δες πως να αντιγράψεις την εμφάνιση της Selena Gomez που αποθεώνει το less is more


Μας αρέσει πολύ να ρίχνουμε μια ματιά στις casual εμφανίσεις πολλών διάσημων σταρ και να αντλούμε έμπνευση για τα δικά μας καθημερινά σύνολα.

Πόσο μάλλον όταν ένα σύγχρονο ποπ είδωλο και mega instagram influencer όπως είναι η Selena Gomez επιλέγει ένα outfit τόσο απλό και κλασικό για μια πρωινή έξοδο.

H 25χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια κατέχει το ρεκόρ με περισσότερους από 129 εκατομμύρια πιστούς ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο μεγάλο κοινωνικό δίκτυο και τεράστια απήχηση στους νέους. Είναι σίγουρα ανάμεσα στις αγαπημένες μας celebrities και It Girl της μόδας, αφού όποιο designer κομμάτι κι αν επιλέξει γίνεται ανάρπαστο. Με τεράστιες συνεργασίες με fashion brands όπως η Coach στο ενεργητικό της έχει αναμφίβολα έντονη επιρροή και στις ενδυματολογικές επιλογές των γυναικών σήμερα.

Αυτήν την φορά “χτύπησε” με το απόλυτα μίνιμαλ μονόχρωμο σύνολο και πέτυχε να το κάνει να δείχνει άκρως fashionable.

Splashnews
Splashnews

Oι φωτογράφοι την απαθανάτισαν έξω από εκκλησία στο Λος Άντζελες με μαύρο, πλεχτό, μίνι φόρεμα με ζιβάγκο και λεπτομέρεια στα μανίκια, που άνοιγαν διακριτικά στο τελείωμα (τα λεγόμενα bell sleeves). Η Selena συνδύασε το λιτό και κομψό της φόρεμα με μποτάκια επίσης σε μάυρο κροκό δέρμα, με κόψιμο στον αστράγαλο και χαμηλό τακούνι. Ένα ζευγάρι απαραίτητο για μέρες με πολύ τρέξιμο που χρειάζεστε κάτι άνετο αλλά ταυτόχρονα στιλάτο.

Μία εμφάνιση με sweater dress και ankle boots που δείχνει ultra chic και ταυτόχρονα safe, ιδανική για κάθε μέρα ακόμα και για το γραφείο. Eμείς βρήκαμε τα αντίστοιχα κομμάτια στην αγορά για να την αντιγράψουμε με απόλυτη επιτυχία. Υιοθετήστε κι εσεις το look με:

Φόρεμα ΖΑRA 25.95 €

Μποτάκι Μango 29,99 €