Calzedonia
Calzedonia
ΔΙΧΤΥΩΤΟ ΚΑΛΣΟΝ

Fishnets: Ανακάλυψε πώς να φορέσεις το διχτυωτό καλσόν με τον πιο κομψό τρόπο


Πολλές ίσως το έχετε στο μυαλό σας ως προκλητικό και πολύ τολμηρό.

Το διχτυωτό καλσόν όμως είναι η απόλυτη τάση του φθινοπώρου αλλά και του χειμώνα και δικαιολογημένα, καθώς εκτός από κορυφαίους οίκους μόδας που το πρότειναν και το ενέταξαν στις συλλογές τους και οι μεγαλύτερες street style stars έσπευσαν να το φορέσουν. Huge ονόματα της μόδας, editors, fashion bloggers και influencers ενέδωσαν στην σαγηνευτική του κομψότητα και το στυλ του και το φορούν με φούστες κάθε είδους αλλά και μέσα από σκισμένα τζιν, από όπου φαίνεται σαν μια ξεχωριστή λεπτομέρεια. Σίγουρα έχει μεγάλη σημασία το πως θα επιλέξετε να το φορέσετε και με τι θα το συνδυάσετε, για να μην φαίνεται φτηνό, αλλά να chic και θηλυκό. Το στυλ του αποπνέει εκκεντρικότητα και δυναμισμό, πράγμα που σημαίνει πως δεν πρέπει να το φοβάστε αλλά να το υποστηρίζετε σωστά. Με έμπνευση από τα catwalks και τα shows της σεζόν που διανύουμε, βλέπουμε πως πρέπει να φορεθεί σωστά και να δείχνει τέλειο στα πόδια σας και να χαρίζει στην εμφάνιση σας κάτι από Moulin Rouge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν υπάρχει ένα μέρος στο οποίο να μπορείς να τα βρεις αυτό είναι τα καταστήματα Calzedonia . Εκεί θα βρείτε το δικό σας αγαπημένο (σιγά μην είναι μόνο ένα) ανάμεσα σε πολλά τέλεια σχέδια.

Επιλέξτε ένα με φαρδύ δίχτυ, ή στενό, nude σαν αυτά των χορευτών ή ακόμα και με χρώμα αν το στυλ σας είναι cool και προχωρημένο.

Υπάρχουν ακόμα καλσόν με κεντημένες όμορφες λεπτομέρειες, πέρλες (ένα άλλο τεράστιο trend) και λουλούδια με ρομαντική και απόλυτα feminine διάθεση.

Φορέστε τα με κομψές pencil φούστες και φούστες φακέλους.

Με slip dress και βελούδινα φορέματα που δείχνουν απόλυτα elegant.

leather μίνι skirts και αρβυλάκια για να πετύχετε το πιο glam rock λουκ.

Μεσα από σκισμένα denim παντελόνια και σε συνδυασμό με καρό πουκάμισα αν σας αρέσει το grunge style.

Και τέλος με oversized πουλόβερ φορεμένα σαν φορέματα για καθημερινές εμφανίσεις.

Tαιριάζει με μπότες, μποτάκια και κάθε είδους φλατ, ακόμα και μπαλαρίνες ή loafers που θα δώσουν χαριτωμένο και σοφιστικέ χαρακτήρα.

Αποφύγετε πολύ κοντά σορτσάκια και πολύ ψηλά τακούνια με φιάπα, τα οποία είναι έτσι κι αλλιώς out of fashion.