Μας έβαλε τα γυαλιά! Η Ριάνα φόρεσε τα πιο εκκεντρικά γυαλιά ηλίου (όπως μόνο εκείνη μπορεί) | 0 bovary.gr
Μας έβαλε τα γυαλιά! Η Ριάνα φόρεσε τα πιο εκκεντρικά γυαλιά ηλίου (όπως μόνο εκείνη μπορεί) | 0 bovary.gr
ΣΤΟ INSTAGRAM

Μας έβαλε τα γυαλιά! Η Ριάνα φόρεσε τα πιο εκκεντρικά γυαλιά ηλίου (όπως μόνο εκείνη μπορεί)


Το στιλ είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση.

Είναι ένα παζλ επιλογών, είναι ένα «στοίχημα» με την αισθητική, ένα κομμάτι της προσωπικότητάς μας. Δεν έχει τόση σημασία το τι φοράς, όση το πώς το φοράς. Οταν μπεις στην παγίδα να αντιγράψεις το στιλ κάποιου άλλου, μπορεί εύκολα να γελοιοποιηθείς.

Στο διεθνές σταρ σύστεμ, οι στιλιστικές υπερβολές δίνουν και παίρνουν. Λίγα, όμως, πρόσωπα μπορούν να υποστηρίξουν με τον μοναδικό τους τρόπο εκκεντρικά κομμάτια, παραδίδοντας συγχρόνως μαθήματα στιλ.

Ενα από αυτά τα πρόσωπα είναι και η Ριάνα που για μια ακόμα φορά έδειξε πόσο μπροστά είναι. Το ζευγάρι γυαλιών ηλίου που φόρεσε... έβαλε τα γυαλιά στις απανταχού fashionistas. Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα υπερμέγεθες αξεσουάρ του οίκου Dolce & Gabbana: ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου από τη συλλογή του οίκου για την Άνοιξη του 2018 (με φακούς στο σχήμα των γραμμάτων D και G και στρας) .

Μέσα σε λίγα λεπτά τα like που συγκέντρωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ήταν χιλιάδες και μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει το 1.370.000.

Αυτές οι φωτογραφίες ήταν ο καλύτερος τρόπος να «επικοινωνήσει» στους διαδικτυακούς της φίλους και το κραγιόν από τη beauty σειρά που φέρει την υπογραφή της και ονομάζεται Fenty Beauty. Η Ριάνα ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και οι όροι σε αυτό είναι πάντα δικοί της.