© Getty Images / Ideal Image
© Getty Images / Ideal Image
V NECK SHOES

V-neck: Το κόψιμο στο παπούτσι που αναδεικνύει το πιο θηλυκό σημείο του ποδιού


«Ιδανικό» δεν μπορεί να θεωρηθεί κανένα παπούτσι.

Κάθε γυναίκα έχει τα δικά της, προσωπικά κριτήρια που μπορούν να ορίσουν ένα παπούτσι ως «κατάλληλο» για εκείνη.

Άνεση και κομψότητα: αυτά τα δύο στοιχεία είναι οι κοινοί παρονομαστές στην επιλογή των περισσότερων γυναικών για το παπούτσι που θέλουν να φορούν στην καθημερινότητά τους.

Ενα ακόμα shoe trend έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των τάσεων που φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν.

Ενα παπούτσι έρχεται για να κολακέψει το πόδι και να γίνει μέρος των καθημερινών μας εμφανίσεων.

Μια ιδιαίτερη λεπτομέρειά του, το κάνει να ξεχωρίζει και του δίνει έξτρα πόντους στιλ. Ο λόγος για το παπούτσι που έχει V.

Οπως κάθε γυναικείο τοπ ή φόρεμα που έχει V, θεωρείται κολακευτικό για κάθε σωματότυπο, έτσι και το V-neck παπούτσι μπορεί να κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο αδύνατα και μακριά, εκθέτοντας περισσότερο τους αστραγάλους. Είτε σε flat βερσιόν, είτε ως ψηλοτάκουνα, τα V-neck παπούτσια δείχνουν ότι έχουν όλες τις προυποθέσεις για να μπουν στη λίστα των παπουτσιών με διαχρονικότητα.

Μπορούν να συνδυαστούν είτε με cropped jean, είτε με φόρεμα, είτε με κοστούμι, είτε με φούστα. Tα V-neck παπούτσια έχουν ενθουσιάσει τις fashionistas και ήδη εμπορικά brands έχουν δημιουργήσει τις δικές τους προτάσεις.

Τα παπούτσια μπορούν να γίνουν σύμμαχος για εμφανίσεις που χαρίζουν αυτοπεποίθηση και εκπέμπουν δυναμισμό. Τα V-Νeck παπούτσια γίνονται μέρος των επιλογών μας για τη φετινή σεζόν και σε προκαλούν για να τα εντάξεις στις εμφανίσεις σου.

 

 

 

 

 

 

Ζara
Ζara

& Other Stories 

Balenciaga 

Fabrizio Viti