© Getty Images / Ideal Image
© Getty Images / Ideal Image
LEGGINGS

Το κολάν που έγινε εμμονή των σταρ του Χόλιγουντ σμιλεύει το σώμα και είναι σούπερ θηλυκό


Aν φτιάχναμε μια λίστα με τα κομμάτια που συμμαχούν σε μια πιο άνετη καθημερινότητα, τότε σίγουρα μία θέση σε αυτή τη λίστα θα είχε το κολάν.

Αυτό το ρούχο-επανάσταση, μπήκε με φόρα στην γκαρνταρόμπα μας και έβαλε τους δικούς του «όρους».

Το κολάν θεωρείται πλέον το νέο «τζιν» και οι παραλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη. Αλλες συμβαδίζουν με τα αισθητικά μας κριτήρια, άλλες τα... ξεπερνούν. Το κολάν διαγράφει τη σιλουέτα αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που το έχουμε δει να φοριέται με τρόπο που καταστρέφει κάθε ίχνος κομψότητας. Το μαύρο κολάν είναι σαφέστατα το top of the top των γυναικείων επιλογών.

Δερμάτινα, αθλητικά, με prints, με μεταλλικές λεπτομέρειες, velvet ή σε bold χρώματα, τα κολάν έχουν γίνει το πιο ευέλικτο παντελόνι της γκαρνταρόμπας.

Μια σειρά leggings με ιδιαίτερη κομψότητα, έχουν γίνει αγαπημένη επιλογή πολλών εκπροσώπων του διεθνούς σταρ σύστεμ.

Τα κολάν αυτά με την επωνυμία «David Lerner» έχουν γίνει μανία γιατί κολακεύουν το σώμα και βέβαια μπορούν να ταιριάξουν με κάθε πανωφόρι και τοπ. Δερμάτινα ή σε ύφασμα βισκόζ, -σε σκούρες αποχρώσεις-, είναι μια πολύ σικ επιλογή αν το τζιν ή οι παντελόνες νιώθετε ότι λίγο σας «καταπιέζουν».

Η τιμή τους ξεκινά από τα 90 δολάρια (δηλαδή περίπου 77 ευρώ) και ανεβαίνει ανάλογα με την ποιότητα που θα επιλέξετε. Μέσω e shop μπορείτε να τα προμηθευτείτε και εσείς. Το κολάν συνεχώς αναβαθμίζεται και εξελίσσεται. Είναι στο χέρι μας το πώς θα φορεθεί και πόσο θα αναδείξει την πιο κομψή μας πλευρά.