Οι προτάσεις του οίκου Louis Vuitton για τα δώρα των Χριστουγέννων | 0 bovary.gr
Οι προτάσεις του οίκου Louis Vuitton για τα δώρα των Χριστουγέννων | 0 bovary.gr
15|11|2017 13:20
SHARE
LOUIS VUITTON

Οι προτάσεις του οίκου Louis Vuitton για τα δώρα των Χριστουγέννων


Θέλετε να κάνετε δώρα που θα μείνουν για πάντα στις ζωές των αγαπημένων σας προσώπων θυμίζοντας τους τις πιο όμορφες στιγμές; 

Ποια είναι η πρώτη λέξη που σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε τα Χριστούγεννα; Στολισμοί; Μελομακάρονα; Κάλαντα; Χριστουγεννιάτικο δέντρο; Φωτάκια; Πάρτι; Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα φτιάχνουν αυτή τη «μαγεία» που μόνο η συγκεκριμένη γιορτή έχει τη δύναμη να μας κάνει να νιώθουμε όσο χρονών κι αν είμαστε. 

Κομμάτι αυτής της μαγείας είναι και τα δώρα. Και δε μιλάμε μόνο για τη στιγμή που εσείς η ίδια δέχεστε και ανοίγετε ένα δώρο που σας έχουν κάνει, αλλά και για την πληρότητα που μπορεί κάποιος να νιώσει όταν δωρίζει κάτι σε ένα αγαπημένο του πρόσωπο.Είναι αυτός ο ενθουσιασμός στα μάτια, η αγωνία που γίνεται αισθητή από τις βιαστικές κινήσεις των χεριών που κόβουν το περιτύλιγμα και η χαρά που εκπέμπει κάποιος συγγενής ή φίλος όταν τελικά αντικρίζει αυτό που του έχουμε κάνει δώρο που κάνει τη στιγμή μοναδική. 

Συνήθως, η ικανοποίηση που λαμβάνουμε όταν τελικά το δώρο μας αρέσει στον αποδέκτη του είναι ανάλογη της διαδικασίας που έχει προηγηθεί να το επιλέξουμε, αλλά φέτος μπορείτε να νιώσετε το ίδιο συναίσθημα χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με την εύρεση του τέλειου δώρου. 

Ο οίκος Louis Vuitton για τη γιορτινή περίοδο μας συστήνει μια υπέροχη συλλογή με δώρα. Η The Art of Gifting collection αποτελείται από διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα μοναδικής κομψότητας, πολυτελή αξεσουάρ τα οποία έχουν φτιαχτεί με γνώμονα την κομψότητα, το διαχρονικό design, αλλά και την πιστή σχέση του οίκου Louis Vuitton με την τελειότητα.

 

Η αρχή της εν λόγω συλλογής χρονολογείται το 1854, όταν ο Louis Vuitton, στο κατάστημα του στην Place Vendome, έφτιαχνε περίτεχνες συσκευασίες αμπαλάζ για τις οποίες γινόντουσαν ουρές από κυρίες της εποχής που ήθελαν ένα όμορφο περιτύλιγμα για τα δώρα τους. Σύντομα, ξεκίνησε να δημιουργεί και δικά του αντικείμενα και κάπως έτσι τη δεκαετία του 20’ το να κάνει κάποιος δώρα ήταν κανονική τέχνη.

Κι ερχόμαστε στο 2017 με τον οίκο Louis Vuitton να συνδυάζει την παράδοση με το σύγχρονο design. Στη συλλογή με αντικείμενα για δώρα θα βρείτε διακοσμητικά για κάθε χώρο του σπιτιού. Το κουτί «Scott» συνδυάζει ένα διαδεδομένο υλικό της εποχής το πλέξιγκλας με την διαχρονικότητα του δέρματος. Και δεν είναι το μόνο που μπορεί να ανανεώσει την ατμόσφαιρα ενός σπιτιού. 

Στη συλλογή θα βρείτε δίσκους σερβιρίσματος που μπορούν να «σταθούν» και ως διακοσμητικοί πάνω στο κεντρικό τραπέζι, σημειωματάρια για τους μικρούς και μεγάλους στόχους σας, ένα παιχνίδι- αρκουδάκι, στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ακόμα και αθλητικά αξεσουάρ όπως ένα σετ για πινγκ-πονγκ ή ένα σκοινάκι. Όλα τα αντικείμενα φέρουν το χαρακτηριστικό έμβλημα του οίκου και είναι φτιαγμένα από τα πιο ποιοτικά δέρματα.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Louis Vuitton και σας περιμένει για να χαρίσει ακόμα περισσότερη μαγεία στις γιορτές και στην καθημερινότητα σας.