Mango
Mango
ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Αν έψαχνες τα τέλεια σκουλαρίκια, αυτά τα ζευγάρια θα τα λατρέψεις


Αυτήν την σεζόν η τάση στα κοσμήματα είναι τα ιδιαίτερα statement σκουλαρίκια.

Όμορφα, αστραφτερά, με χρώμα ή εντελώς μίνιμαλ, είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε για να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και φυσικά το στυλ μας. Μπορείτε να το κάνετε εικόνα; Σε συνδυασμό με ένα ζιβάγκο από εκλεπτυσμένο κασμίρ τα τα σκουλαρίκια που θα επιλέξετε κάνουν μια ευθεία δήλωση κομψότητας! Διαχρονικά, αλλά απόλυτα σύγχρονα, στολίζουν τα αυτιά μας με τον πιο θηλυκό, συχνά πολυτελή τρόπο και εντυυπωσιάζουν. Για να δείχνετε ενημερωμένες και stylish με παριζιάνικο αέρα στο λουκ δεν χρειάζεστε πολλά περισσότερα.

Έτσι πριν ακόμα αρχίσει η εορταστική περίοδος, οπότε και τα κοσμήματα παίρνουν πιο πομπώδη και glam χαρακτήρα, εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα, αυτά που μπορούμε να φορέσουμε τώρα και να τραβήξουμε όλα τα βλέμματα στα αυτιά μας χωρίς το αποτέλεσμα να δείχνει φορτωμένο.

Σκουλαρίκια από χρυσό, πλατίνα, πολύτιμες πέτρες και μικρά διαμαντάκια, κρεμαστά, studs ή κρικάκια, κάνουν επέλαση στο κουτί που φυλάμε τα bizoux και εξαφανίζουν από τον χάρτη του στυλ κάθε άλλο κόσμημα.

Affordable και chic, αυτά είναι τα αγαπημένα μας ζευγάρια που θα σας κάνουν να θέλετε να τα αποκτήσετε.