Splash News
Splash News
GIGI MULES

Τα mules που σχεδίασε η Τζίτζι Χαντίντ είναι πιο ωραία απ’ ότι φανταζόμασταν


Όταν μια από τις μεγαλύτερες fashion influencers αυτής της γενιάς και πανέμορφο κορίτσι, κι ένας οίκος με υπέροχα παπούτσια που απευθύνονται σε κάθε γυναίκα συνεργάζονται και μάλιστα για καλό σκοπό, τότε δεν μπορούμε παρά να χειροκροτήσουμε.

Η σταρ του μόντελινγκ Gigi Hadid και ο γνωστός σχεδιατής παπουτσιών Stuart Weitzman συνεργάζονται για ακόμη μία φορά και δημιουργούν δύο Limited Εdition Μules, τα EyeLove και τα ΕyeLoveMore. Τα δύο αυτά φλατ mules δημιουργήθηκαν για να γιορτάσουν την εν εξελίξει συνεργασία του διάσημου brand παπουτσιών με την “Pencils Of Promise”, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει πως κάθε παιδί θα έχει πρόσβαση στην ποιοτική εκπαίδευση. Αυτές οι συλλογές είναι η δέσμευση το οίκου να κατασκευάσει τρία επιπλέον σχολεία στην Γκάνα, την Γουατεμάλα και το Λάος. Η συνεργασία ξεκίνησε το 2016 όταν ο S.T. δημιούργησε ένα κίτρινο παπούτσι για να ενισχύσει την κατασκευή σχολείων. Ακολούθησε η συλλογή με τα booties της Gigi Hadid πέρσι τον Οκτώβριο και η όμορφη πρωτοβουλία συνεχίζεται τώρα με τα Gigi Mules!

Stuart Weitzman
Stuart Weitzman

Τα Gigi Mules είναι ότι πιο κομψό και stylish αυτήν την στιγμή, στολισμένα με evil eyes, δηλαδή ματάκια, για τα οποία η ίδια η Τζίτζι αναφέρει πως είναι ένα πανίσχυρο σύμβολο που προστατεύει από τις αρνητικές ενέργειες και σε χρώματα φωτεινά που της θυμίζουν τον σκοπό της δημιουργίας τους, δηλαδή τα παιδιά.

Τα φλατ αυτά παπούτσια μπορούν να φορεθούν κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ ακόμα και στο πάρτι όπως είδαμε να τα φοράει και η ίδια η Τζίτζι στο κόκκινο χαλί. Τα δύο σχέδια βάφτηκαν σε ουδέτερα χρώματα που ταιριάζουν με όλα, γκρί, σκούρο μπλέ και ξεθωριασμένο πορτοκαλί.

 

 

 

 

 

Tα mules είναι σούπερ άνετα και κομψά, ενώ δεν λείπουν από την γκαρνταρόμπα καμίας ενημερωμένης fashionista.

Τα Eyelove και Εyelovemore, είναι μυτερά, φτιαγμένα από σουέντ δέρμα, με άψογες ραφές και επένδυση shearlig, που κρατά το πόδι ζεστό. Μπορείτε να τα φορέσετε με παντελόνια, φούστες αλλά και oversized πουλόβερ και να εντυπωσιάσετε με το cool στυλ σας.

Η Τζίτζι τα λατρεύει και σίγουρα την έχεις δει να τα φοράει από τις πρώτες. Το top model ενθαρρύνει τις γυναίκες να φορούν ότι τους αρέσει και τους δίνει έμπνευση μέσα στην μέρα.

Μέρος των εσόδων από τα Gigi Mules θα δοθεί στο POP