Apimages
Apimages
19|11|2017 13:15
SHARE
VICTORIA’S SECRET SHOW

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των κοριτσιών της Victoria’s Secret


Για πολλούς ένα show αδιάφορο, για άλλους διασκεδαστικό, με positive vibes.

Ο κόσμος της μόδας είναι ενθουσιασμένος και δεν βλέπει την ώρα για το φετινό -σίγουρα εντυπωσιακό- show του διάσημου brand εσωρούχων Victoria’s Secret και την στιγμή που οι ομορφότερες γυναίκες στον χώρο -ίσως και στον κόσμο- θα περπατήσουν με αυτοπεποίθηση και ιδιαίτερα, μικροσκοπικά εσώρουχα στο catwalk.

Tα μοντέλα έχουν ήδη φτάσει στην Σαγκάη και μαζί με την είδηση πως ο Harry Styles θα είναι ο καλλιτέχνης που θα συνοδεύσει μουσικά με live performance τα κορίτσια, δημοσιεύθηκε και η πρώτη, επίσημη και καθιερωμένη, ομαδική φωτογραφία με τις πανέμορφες κοπέλες να ποζάρουν όλες μαζί.

55 Κορίτσια -περισσότερα από κάθε άλλη φορά- εκπροσωπούν 17 χώρες φωτογραφήθηκαν στο Mercedes-Benz Arena όπου και θα πραγματοποιηθεί το κορυφαίο show στις 20 Νοέμβρη. Το λουκ τους για την επίσημη φωτογραφία αποτελούταν από τζιν παντελόνι, λευκό T-shirt με το λογότυπο του brand και ένα μοντέρνο bomber jacket από σατέν ύφασμα σε μαύρο χρώμα, με κεντημένα chinese style λουλούδια.

Martha Hunt, Adriana Lima, Stella Maxwell, Elsa Hosk, Taylor Hill, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Josephine Skriver, Romee Strijd, Candice Swanepoel, Jasmine Tookes, Karlie Kloss, Bella Hadid, είναι μερικά μόνο από τα πολύ μεγάλα ονόματα της μόδας που συμμετέχουν στο σόου και θα φορέσουν τα signature φτερά του οίκου για ακόμη μία φορά.

Tα αγγελάκια δεν παρέλειψαν να μοιραστούν με τους φίλους τους στα κοινωνικά δίκτυα ακόμα περισσότερες φωτογραφίες, στις οποίες αποτυπώνεται το θετικό κλίμα και η ανεβασμένη διάθεση την ώρα της πυρετώδους προετοιμασίας.