Φωτογραφία: ΑP
Φωτογραφία: ΑP
20|11|2017 18:01
SHARE
ΣΑΓΚΑΗ

Victoria's Secret: Οι άγγελοι περπάτησαν για 22η φορά στο πιο διάσημο σόου εσωρούχων του πλανήτη


Eν μέσω αντιδράσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πιο διάσημο σόου εσωρούχων του πλανήτη.

Η Κίνα, που φιλοξενεί το σόου της Victoria's Secret, έχει απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα σε πολλά μοντέλα, ενώ θυμωμένοι οι πολίτες της Σαγκάης διαμαρτύρονται για το γεγονός.

Ωστόσο, η Bella Hadid, η Alessandra Ambrosio, η Romee Strijd και η Candice Swanepoel εξασφάλισαν ότι το 22ο ετήσιο σόου που πραγματοποιήθηκε στη Mercedes -Benz Arena θα κυλούσε τέλεια στη Σαγκάη. Και πράγματι, το πιο λαμπερό (κυριολεκτικά) σόου του κόσμου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 

Με όπλα τα εκπληκτικά (σχεδόν ψεύτικα) κορμιά και τα φημισμένα φτερά αγγέλου, οι καλλονές φόρεσαν τα σέξι εσώρουχα της Victoria's Secret και περπάτησαν στην πασαρέλα υπό τις μουσικές των Harry Styles, Miguel, Jane Zhang και Leslie Odom Jr.

Παρά το γεγονός ότι δεν είχε την αδερφή της Gigi μαζί (της απαγορεύτηκε η είσοδος στην Κίνα) η Bella κυριολεκτικά «σάρωσε» στην πασαρέλα.
 

Φωτογραφία: AP
Φωτογραφία: AP

Βάζοντας τις φήμες στην άκρη αναφορικά με το ότι αυτή θα είναι η τελευταία της εμφάνιση, η 36χρονη Alessandra Ambrosio, απέδειξε γιατί κράτησε τα φτερά της για 17 χρόνια, παρουσιάζοντας τη συγκλονιστική της φιγούρα με τα πόδια.

Να σημειωθεί ότι η Ambrossio περπάτησε για πρώτη φορά σε σόου της Victoria's Secret, όταν ήταν 19 ετών.

Στην πασαρέλα και η Lais Ribeiro, έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας το χρυσό Fantasy Bra, αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φέτος, το Fantasy Bra ήταν διακοσμημένο με διαμάντια, κίτρινα ζαφείρια και μπλε τοπάζια, συνολικά 600 καρατίων.

Με χρυσό 18 καρατίων οι τεχνίτες χρειάστηκαν περίπου 350 ώρες για να τοποθετήσουν με το χέρι με σχεδόν 6.000 πολύτιμους λίθους.

Tο ετήσιο Fashion Show της Victoria's Secret είναι ένα από τα πιο διάσημα γεγονότα του πλανήτη, ωστόσο μια τέτοια φήμη δεν είναι εύκολη. 
Χρειάστηκαν αμέτρητες ώρες προετοιμασίας για τα μοντέλα κι ένας «στόλος» δεκάδων κομμωτών και makeup artist για να ολοκληρωθεί το event.