Shutterstock
Shutterstock
ΒΡΑΔΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ

Τα πιο εντυπωσιακά βραδινά τσαντάκια για το πάρτι


Αν υπάρχει ένα μόνο αξεσουάρ που ολοκληρώνει τέλεια μια βραδινή εμφάνιση αυτό είναι το τσαντάκι. Τα βραδινά τσαντάκια, clutches και φάκελοι είναι σαν μικρά κοσμήματα στο χέρι μιας γυναίκας.

Μικρά αριστουργήματα σε pocket sized (σχεδόν) μέγεθος.

Ένα μόνο βραδινό τσαντάκι χαρίζει έξτρα πόντους στιλ και κομψότητας και αναδεικνύει το look σου στο πάρτι αλλά και σε οποιαδήποτε επίσημη περίσταση.

Πρόκειται για τα τέλεια αξεσουάρ με χρώμα, λάμψεις και fancy λεπτομέρειες που είναι αυτές ακριβώς που κάνουν την διαφορά σε μια επιτυχημένη formal εμφάνιση. Κεντήματα, αστραφτερές παγέτες, arty γεωμετρία και έντονοι συνδυασμοί χρωμάτων που φέρνουν στο μυαλό πίνακα αφηρημένης τέχνης. Τέλος, luxurious υλικά ντύνουν τα νέα, εντυπωσιακά, βραδινά τσαντάκια και προσδίδουν πολυτέλεια και μια ιδέα θηλυκότητας, που τα βάζει απευθείας στην VIP List με τους προσκεκλημένους στο πάρτι αλλά και αργότερα στο ρεβεγιόν.

Και επειδή οι γιορτές πλησιάζουν εμείς βρήκαμε τα δικά μας αγαπημένα τσαντάκια που θα κρατήσεις στα χέρια ή θα κρεμάσεις στον ώμο αυτήν την σεζόν και όλη την περίοδο των γιορτών. Ξεχωρίσαμε τα πιο chic & stylish κατ’αλληλα για κάθε budget, κάθε ύφος και προτίμηση.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Δύσκολο;

Asos

YSL, Net-a-Porter

Topshop

Barneys

Alice+Olivia, Shopbop

Asos

Jimmy Choo, Net-a-Porter

Zara

Mango