Shutterstock
Shutterstock
ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Με αφορμή την Black Friday η H&M ξεπουλάει με 5 ευρώ


Οσο κι αν κάποιοι την χλευάζουν, η Black Friday είναι η τέλεια ευκαιρία να αποκτήσεις αυτό που θέλεις σε μια χαμηλότερη τιμή. 

Η περίφημη «Μαύρη Παρασκευή», όπως έχει γίνει γνωστή στην Αμερική, από όπου ξεκίνησε το συγκεκριμένο καταναλωτικό έθιμο, είναι η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου. Πρόκειται για την ημέρα που οι εκπτώσεις χτυπάνε «κόκκινο» σε όλα ανεξαιρέτως τα είδη, ειδικά όμως στις ηλεκτρονικές συσκευές με τιμές ακόμη και κάτω του κόστους.

Κάθε χρόνο αυξάνονται οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν ενεργά στο θεσμό της Black Friday με πολλές εξ αυτών να έχουν ήδη ξεκινήσει να πωλούν προϊόντα σε προσφορές κι άλλες να προαναγγέλουν τα προϊόντα και τις εκπτώσεις που θα κάνουν. 

Πολλές εταιρείες επεκτείνουν την ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων και της μεγάλης κατανάλωσης σε ολόκληρη την εβδομάδα

Ποιος να το περίμενε πως μία από αυτές τις εταιρείες θα ήταν η H&M! 

Oχι μόνο μπορεί κανείς να αγοράσει ρούχα από μόλις 5 ευρώ, αλλά έχει τη δυνατότητα να μπορεί να το κάνει για μία ολόκληρη εβδομάδα. Επιπλέον με κάθε αγορά, η Η&Μ σου χαρίζει μία δωροκάρτα αξίας 5 ευρώ για τις επόμενες αγορές σου.

Δείτε εδώ την ανάρτηση που έγινε στο facebook:

Οι απίθανες αυτές τιμές ισχύουν για όλα τα καταστήματα της H&M!

Eίναι ευκαιρία λοιπόν να βρεις το ρούχο που θα βάλεις στο ρεβεγιόν ή να αγοράσεις από τώρα τα δώρα που θα κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα τα Χριστούγεννα σε απίθανα χαμηλές τιμές.

Αλλωστε στα H&M μπορείς να βρεις τα πάντα, από αξεσουάρ για τα μαλλιά μέχρι παιδικές μπαλαρίνες για τις ημέρες των γιορτών. 

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Διαβάστε: Για αυτή τη μπλούζα από τα H&M θα γίνουν ουρές στα καταστήματα

H τέλεια faux λεοπάρ γούνα της σεζόν κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ