Intimissimi
Intimissimi
OΔΗΓΟΣ ΙNTIMISSIMI

Η γυναικεία γοητεία μέσα από τον οδηγό Every Wear Book και τη νεά Βasic Apparel συλλογή της Ιntimissimi


To αγαπημένο μας ιταλικό brand εσωρούχων παρουσιάζει κάτι εντελώς καινούριο και πρωτοποριακό, έναν οδηγό απαραίτητο σε όλες.

Καθώς οι γυναίκες γίνονται όλο και πιο συνειδητοποιημένες κι ασυμβίβαστες σε θέματα ποιότητας των υφών που έρχονται σε επαφή με το δέρμα τους, η διάσημη εταρία αποφάσισε να δημιουργήσει αυτόν τον πρακτικό και απαραίτητο οδηγό “The Intimissimi Every Wear Book”.

Το manual αυτό έρχεται να απαντήσει σε ερωτήματα όπως «Τι να φορέσω πάνω από το κάθε εσώρουχο;», «Τι υφές να επιλέξω;», «Τι να περιμένω από τις φυσικές ίνες σε σύγκριση με τις επεξεργασμένες;».

Ο συγκεκριμένος οδηγός τσέπης απεικονίζει και περιγράφει την εφαρμογή και άνεση των διαφορετικών υφών (μετάξι, μαλλί, μετάξι, modal υφάσματα, φυσικό βαμβάκι, κ.α) που χρησιμοποιούνται στα basic κομμάτια, πάνω στο σώμα.

Ακόμα μέσα σε αυτόν παρουσιάζονται τα πιο ακαταμάχητα καθημερινά basics, ενώ αναφέρονται αναλυτικά τα πάντα για τις ίνες κορυφαίας ποιότητας από τις οποίες είναι φτιαγμένα τα tops.

 

 

Έτσι κάθε γυναίκα θα είναι σε θέση να γνωρίζει τι να επιλέξει και ποιο κομμάτι να ταιριάξει με το “σωστό” εσώρουχο όλες τις ώρες της ημέρας, προκειμένου να αισθάνεται άνεση και σιγουριά με το σώμα της μέσα στα ρούχα της.

Tο Intimissimi Every Wear Book έχει μεταφραστεί σε 15 γλώσσες - και θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο, στα καταστήματα.

Πρέσβειρα του Every Wear Book της Intimissimi είναι η Irina Shayk, η μούσα του brand που ενσαρκώνει με ακαταμάχητο τρόπο την ομορφιά και γοητεία της σύγχρονης γυναίκας, ενώ εγγυάται την ποιότητα που υπογράφει η Intimissimi. Στόχος είναι να γίνει αντιληπτό το πόσο άνετα είναι αυτά τα must have κομμάτια, με αίσθηση σαν δεύτερο δέρμα. Όλα αυτά μέσα από καλλιτεχνικά πορτραίτα με αγνό, αυθεντικό τρόπο, που τονίζουν μια διαφορετική πλευρά της προσωπικότητάς της.

 

 

Τα credits για τα κλικ της νέας αυτής, πολύ ενδιαφέρουσας καμπάνιας, ανήκουν στον νεαρό και ταλαντούχο φωτογράφο Rowan Papier, ο οποίο επέλεξε να χρησιμοποιήσει αναλογικό κι όχι ψηφιακό φίλμ, αντίθετα με τη σημερινή τάση στη φωτογραφία μόδας, με σκοπό να ρετουσάρει όσο λιγότερο γίνεται.

Tο Intimissimi Every Wear Book περιγράφει έναν νέο τρόπο με τον οποίο αποκαλύπτεται η σιλουέτα και η ομορφιά κάθε γυναίκας -επιπλέον από τα εσώρουχα. Μία αντισυμβατική γλώσσα που επέλεξε η Intimissimi για να αποδώσει την έννοια της θηλυκότητας και άνεσης.

Ταυτόχρονα κυκλοφορεί το νέο προϊοντικό concept της Intimissimi, New Basic Apparel που επαναπροσδιορίζει το basic knitwear.

Οι λέξεις-κλειδιά είναι λειτουργικότητα και στυλ. Μπλούζες, tube tops, κορμάκια και πουκάμισα σε ουδέτερες αποχρώσεις. Τα κομμάτια της συλλογής γίνονται το δεύτερο δέρμα σας. Άνετα, με easy chic στυλ και μία δόση glam.

Από modal, κασμίρι, μικροϊνα, μετάξι, δαντέλα και βαμβάκι, τα νέα knitwear σχέδια χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία υφασμάτων. Κάθε ένα χαρίζει υπέροχη, cozy αίσθηση άνεσης και είναι ιδανική βάση για πολλά διαφορετικά λουκ. Η Intimissimi πιστεύει στην δύναμη της κομψότητας και στην ομορφιά του γυναικείου σώματος και η νέα συλλογή που παρουσιάζεται μέσα από μια σειρά βίντεο, ένα για το κάθε ύφασμα, είναι η απόδειξη.