@Chanel
@Chanel
25|11|2017 14:43
SHARE
LOOK BY CHANEL

Η Lily Rose Depp στα Chanel -Φόρεσε το πανωφόρι της σεζόν στην πιο παριζιάνικη εκδοχή του!


Η Lily Rose Depp παρέδωσε μαθήματα sporty chic στιλ μια κρύα νύχτα στο Παρίσι, φορώντας ένα εκπληκτικό Puffer jacket. Με την υπογραφή Chanel.

Τα Puffer jacket είναι χωρίς καμιά αμφιβολία το πανωφόρι της σεζόν. Μεγάλη επιστροφή, τάση που είχε την τιμητική της στις πασαρέλες και φυσικά την τίμησαν δεόντως τα κορίτσια της μόδας. 

Η Lily Rose Depp, πρέσβειρα της Chanel και πρόσωπο της καμπάνιας του αρώματος L'Eau N°5 του γαλλικού οίκου, ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα από το χώρο της μόδας «άναψε» τα φώτα στην Champs-Elysées ενόψει Χριστουγέννων κάνοντας μια νεανική, μοδάτη και ταυτόχρονα σικάτη εμφάνιση. 

Η 18χρονη κόρη του Johnny Depp και της Γαλλίδας Vanessa Paradis, για την περίσταση, τη φωταγώγηση μιας από τις ομορφότερες λεωφόρους του κόσμου δηλαδή, επέλεξε ένα από τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια της συλλογής Paris-Cosmopolite 2016/17 της Chanel. Ενα λευκό Puffer jacket με γκρι λεπτομέρειες, ιδιαίτερο, ξεχωριστό και φίνο. Μάλλινο, τουίντ, από το ύφασμα σήμα κατατεθέν της Chanel δηλαδή, το οποίο είχε κεντημένο επάνω του έναν πύργου του Αϊφελ. Σαν κόσμημα, από πέτρες και στρας. 

Το Coco Crush Chanel δαχτυλίδι της από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων έδινε μια έξτρα λάμψη στο λουκ της, ένα επιπλέον luxury touch. 
 

@Chanel
@Chanel

Το πρόσωπό της καθαρό με τα μαλλιά της τραβηγμένα χαλαρά πίσω και το make up νεανικό και φρέσκο: Φυσικά χείλη, έντονο ρουζ και έμφαση στα μάτια, όλα με προϊόντα Chanel

Φρέσκια, απλή και ταυτόχρονα σικάτη μια κρύα αλλά χαρούμενη νύχτα στο Παρίσι!

@Chanel
@Chanel