Zara Home
Zara Home
ΠΥΖΑΜΕΣ

Cocooning στο σπίτι με τις πιο stylish πυζάμες της αγοράς


Λίγο πριν τις γιορτές και φυσικά πριν ξεχυθούμε στα μαγαζιά για να βρούμε τα ωραιότερα δώρα για τους αγαπημένους μας σχεδιάζουμε πώς θα περάσουμε τα βράδια στο σπίτι φορώντας τις πιο άνετες και στιλάτες πυζάμες.

Το homewear περνάει σε άλλο επίπεδο και εμείς προετοιμαζόμαστε για ατελείωτες ώρες με τους δικούς μας δίπλα από το τζάκι κάνοντας cocooning και απολαμβάνοντας την γιορτινή περίοδο. Κάποιες μπορουμε να τις φορέσουμε ακόμα και έξω για το απόλυτο street style look! Με αυτές θα κάνουμε και το unboxing κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο την πρωτοχρονιά, και θα ανοίξουμε τα δώρα μας με χαρά μικρού παιδιού.

Ανακαλύψαμε τις πιο κομψές και άνετες πυζάμες για τα κρύα βράδια που το μόνο που θέλουμε είναι να μείνουμε σπίτι. Μεταξωτές, σατέν, με ρίγες ή στο κλασικό κόκκινο καρό -σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων- θα μείνουμε ζεστές και σούπερ stylish ακόμα και στον ύπνο! Διακριτικά σχέδια, απαλά παστέλ χρώματα αλλά και εξωτικά λουλούδια, χαρίζουν elegant αισθητική και έχουν κάτι από ρομαντικό όνειρο! Δείτε αυτές που ξεχωρίσαμε και αποκτήστε τις!

Oysho

La Redoute

Zara Home

H&M

Yamamay

Intimissimi

La Redoute