Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΤΟ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΣΤΙΛ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έκανε το απόλυτο styling σε total black εμφάνιση και της δώσαμε όλοι πέντε!


Το brand που έχει δημιουργήσει η Βικτόρια Μπέκαμ κατακτά τη βιομηχανία της μόδας αλλά η ίδια δείχνει να μην επαναπαύεται.

Πειραματίζεται, τολμά και αναλαμβάνει το ρίσκο για κάθε επιχειρηματική της κίνηση. Και της βγαίνει σε καλό.

Οι στιλιστικές επιλογές της Βικτόρια Μπέκαμ έχουν ένα χαρακτηριστικό που τις ενώνει: την ανεπιτήδευτη κομψότητα. Οταν μια εμφάνιση καταφέρνει να κεντρίσει το ενδιαφέρον, χωρίς να επιστρατεύσει την τεχνική της «υπερβολής», τότε έχει επιτύχει το στόχο της.

Η Βικτόρια Μπέκαμ σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Λονδίνο -και συγκεκριμένα έξω από το κατάστημά της-, επέλεξε ένα μαύρο σύνολο απογειώνοντας το ανδρόγυνο στιλ.

Η χρονιά που φεύγει -σε στιλιστικό επίπεδο- εκτίναξε τη δύναμη αυτού του στιλ στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή συνδυασμένο με ένα μακρύ blazer μπορεί άνετα να αντικαταστήσει ένα μαύρο φόρεμα στις βραδινές μας εμφανίσεις χαρίζοντας γοητεία και εκρηκτικό δυναμισμό.

Η εμφάνιση που έκανε η Βικτόρια Μπέκαμ έφερε την υπογραφή της: συνδύασε cigarette παντελόνι και μαύρο παλτό με festive «πινελιές». Οι κόκκινες γόβες (με την κωδική ονομασία «Dorothy» από τη συλλογή της) και το clutch που κρατούσε στην ίδια απόχρωση απογείωσαν την εμφάνισή της. Τα πράσινα σκουλαρίκια έδιναν ένα ακόμα χρωματιστό άγγιμα στο outfit της.

Αν τις γιορτινές ημέρες που έρχονται θέλετε να κάνετε τη διαφορά στις βραδινές σας εμφανίσεις, χωρίς να επιστρατεύσετε ένα φόρεμα ή μια ολόσωμη φόρμα, τολμήστε το ανδρόγυνο λουκ που εγγυάται εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες.

Φωτογραφίες: Splash/ Ideal Image