Urban Decay
Urban Decay
URBAN DECAY

Παλέτα σκιών Heavy Metals Metallic για λαμπερό μακιγιάζ ματιών απο την Urban Decay


Η Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette κυκλοφορεί σε limited edition  και περιέχει 20 από τις πιο εκρηκτικές metallic σκιές της Urban Decay μέχρι σήμερα.

Δώστε στο look σας μια πιο glam rock νότα το πρωί, ή ανεβάστε την ένταση στο φουλ για μια βραδινή σας έξοδο. Αυτή η παλέτα έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αμέτρητα, μεταλλιζέ looks, από χρώματα που μοιάζουν με κόσμημα και πραγματικά ξεχωρίζουν. Τα φωτεινά χρώματα στα αριστερά, ουδέτερα στα δεξιά. Η Urban Decay που λατρεύει την τάση των Metallics, δημιούργησε επιτέλους μια αποκλειστικά metallic παλέτα, την Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette. Απίστευτο;! Δεν πρόκειται όμως για μια οποιαδήποτε μεταλλική παλέτα· οι σκιές περιλαμβάνουν τα πιο τέλεια, τα πιο κρεμώδη, λαμπερά μεταλλιζέ χρώματα, με μια εντελώς νέα σύνθεση. Τι είναι αυτό που κάνει τη Heavy Metals ξεχωριστή; Η ενισχυμένη ιριδίζουσα λάμψη των σκιών και ταυτόχρονα, το γεγονός πως η σύνθεση κάθε απόχρωσης εφαρμόζεται βελούδινα και προσφέρει έντονο μεταλλιζέ αποτέλεσμα. Υιοθετήστε το ροκ στυλ!

Όσο για την συσκευασία; Η τέλεια λιλά θήκη της, έχει όψη συνθλιμμένου μετάλλου στη μια πλευρά της… σαν ένα εντυπωσιακό έργο μοντέρνας τέχνης που θα θέλετε να το δείξετε σε όλους. Η παλέτα ανοίγει συρτά, αποκαλύπτοντας τις εντυπωσιακές σκιές. Κάθε φορά που θέλετε να κάνετε τα μαγικά σας στο μακιγιάζ, το μόνο που χρειάζεται είναι απλώς να χρησιμοποιήσετε τις σκιές Heavy Metals. Φυσικά, περιλαμβάνει και έναν μεγάλο καθρέφτη, ώστε αυτή η glam rock παλέτα δεν είναι μόνο όμορφη, αλλά και εξαιρετικά πρακτική. Κάθε απόχρωση της Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette προσφέρει τέλεια, βελούδινη εφαρμογή, εξασφαλίζει απίστευτο χρωματικό αποτέλεσμα, και αναμειγνύεται ονειρεμένα. Το καλύτερο δώρο που θα ερωτευτείτε!