Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
FAUX FUR STOLE

Το must-have αξεσουάρ που προσδίδει μια πολυτελή νότα σε κάθε χειμερινή εμφάνιση


Οι καθημερινές χειμερινές εμφανίσεις μπορούν να αναβαθμιστούν με πολύ μικρές λεπτομέρειες.

Με αξεσουάρ που αποπνέουν αίσθηση ζεστασιάς και ιδιαίτερου στιλ. Δεν μιλάμε για τα all time classic κασκόλ, τα γάντια και σκουφιά. Αυτά θα παραμένουν πάντα στην πρώτη γραμμή των καθημερινών επιλογών λόγω της άνεσης που μας προσφέρουν. Τον φετινό χειμώνα, ένα αξεσουάρ με vintage αέρα έρχεται για να δώσει μια ξεχωριστή αίσθηση και ένα «άγγιγμα» φινέτσας.

Μιλάμε για τις γούνινες ετόλ (faux fur stole) που μπορούν να συνδυαστούν με κάθε σας πανωφόρι: με το παλτό ή με τo leather jacket σας.

Η γούνινη ετόλ φοριέται σαν κασκόλ ή εσάρπα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορεί να αναβαθμίσει κάθε σας εμφάνιση, δίνοντας ένα glamοrous άγγιγμα. Την συναντάμε σε κάθε απόχρωση. Είτε σε ουδέτερο χρώμα (λευκό, μαύρο, μπεζ), είτε σε πιο έντονο.

Μπορεί να φορεθεί με ένα κοστούμι ή ένα φόρεμα ή ακόμα και με το τζιν σας.

Το ιδιαίτερο αυτό αξεσουάρ το συναντάμε σε καθημερινές εμφανίσεις των street style σταρ που μας δίνουν δημιουργικές ιδέες. 

Το στιλ μας το χειμώνα μπορεί να αναβαθμιστεί αν αξιοποιούμε με ευελιξία τις επιλογές που μας δίνει η αγορά. Αυτό το αξεσουάρ με άρωμα από το παρελθόν, αναμένεται να γίνει αγαπημένη σας επιλογή.