Η&M
Η&M
OVERSIZED ΚΑΣΚΟΛ

Blanket Scarf -Το υπερμέγεθες κασκόλ που μοιάζει με κουβερτούλα είναι must have αξεσουάρ για το κρύο


Επιτέλους κάνει κρύο και η θερμοκρασία ταιριάζει τέλεια με την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που έχει κατακλύσει την πόλη, με όλα αυτά τα πολύχρωμα λαμπιόνια και τις γιορτινές βιτρίνες των καταστημάτων.

Και ναι θέλουμε να τα ζήσουμε σαν αληθινό παραμύθι με τσουχτερό κρύο και αν γίνεται ακόμα και χιόνι και προσωπάκια κρυμμένα μέσα στο ζεστό μας κασκόλ. Που θα είναι και oversized. Και χουχουλιάρικο. Και σούπερ στιλάτο.

Το πρώτο πράγμα που αναζητάς στην ντουλάπα όταν πιάσει το πολύ κρύο και θα σου ζεστάνει τον λαιμό αλλά και τους ώμους. Τα blanket scarves είναι η τάση στα κασκόλ που λατρεύουμε γιατί χαρίζουν επιπλέον ζέστη στα χειμερινά μας σύνολα, γιατί είναι πολύ κομψά αξεσουάρ και ακόμα γιατί κάνουν το outfit πιο ενδιαφέρον με μια μόνο κίνηση. Είναι μια ιδιαίτερα sophisticated πινελιά. Μπορείς να τα φορέσεις στο πολύ κρύο πάνω από το κλασικό παλτό ή το puffer jacket σου, αλλά και σε πιο ζεστές μέρες πάνω από ένα button down και ανδρόγυνο στιλ.

Mε απαλή fluffy αίσθηση, που θες να αγγίζεις συνέχεια για να νιώθεις άνετη και cosy, αλλά και πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων για να διαλέξεις και να αλλάζεις διάθεση στο λεπτό. Τα κασκόλ που μοιάζουν με κουβερτούλες όπως λέει και το όνομα τους, είναι τέλεια για όλο τον χειμώνα!

 

 

Mango

Zara

HOLZWEILER, Net-A-Porter

Topshop

Oysho

Accessorize