Diesel
Diesel
06|12|2017 12:59
SHARE
DIESEL XMAS PARTY

Το Diesel Xmas Party στο Golden Hall άφησε εποχή


Η Diesel πραγματοποίησε το καθιερωμένο Christmas πάρτι στο κατάστημα της στο Golden hall και ήταν πραγματικά αξέχαστο.

Το κατάστημα για ένα βράδυ μεταμορφώθηκε σε club, με όμορφα μοντέλα να σερβίρουν ποτά με βάση την βότκα Stolichnaya αλλά και δροσιστικά αναψυκτικά της εταιρίας Bikos. Φυσικά στο πάρτι ήταν και η Berta η οποία «υποδεχόταν» τους λαμπερούς καλεσμένους. Ποια είναι η Berta; Πρόκειται για το «πρόβατο» της καμπάνιας με όνομα #SayNoToUncoolWool. Με αυτήν το διάσημο brand Diesel καλεί τον κόσμο να πει «όχι» στο μαλλί που δεν είναι cool με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο και βάζοντας την ήδη αγαπητή Berta να φοράει το δικό της, απόλυτα στιλάτο Diesel outfit με δερμάτινο τζάκετ και φυσικά τζιν παντελόνι!

Το Diesel store γέμισε ασφυκτικά από νεολαία, που κατέκλυσε ακόμα και τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, αφού στο εσωτερικό γινόταν το αδιαχώρητο. στο μεγάλο εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Υπό τους dance ρυθμούς των Djs και με πλούσιο μπουφέ με υπέροχα εδέσματα και γευστικά κοκτέιλ, η ατμόσφαιρα του πάρτι ήταν ξέφρενη και το Xmas Spirit αισθητό.

Πατρίτσια Περιστέρη

Στο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο event παρευρέθηκαν πολλοί διάσημοι καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, όπως μοντέλα και σχεδιαστές, αλλά και του θεάματος, τραγουδιστές ηθοποιοί, και νέοι πρωταγωνιστές του θεάτρου και της μεγάλης οθόνης.

Και φυσικά η αγαπημένη εταιρία ρούχων με τις μοντέρνες και νεανικές γραμμές και σχέδια, την υψηλή αισθητική και σύγχρονη άποψη για το στυλ, δεν θα μπορούσε να μην επαναλάβει το πάρτι και για την Θεσσαλονίκη στις 12 Δεκεμβρίου στο Diesel Store της πόλης!

Ευχαριστούμε Diesel και αναμένουμε το επόμενο πάρτι!

 Ισμήνη Νταφοπούλου, Κάτια Δέδε

Νίκος Γκάνος

Κατερίνα Μισιχρόνη Σπύρος Σαββινος, Βίβιαν Ρουβέλα, Ρούλα Σταματοπούλου

  Κωνσταντίνος Βασσάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη Ελισσάβετ & Ειρήνη Αϊνατζόγλου

Κώστας Τσουρός, Δημήτρης Μαστρόκαλος (Mi-Ro) Χρήστος Σκευαράκης, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

 Χριστίνα Μπόμπα Χρήστος Σκευαράκης

Diesel - Τζωρτζίνα Λιώση, Λίλα Μπακλέση , Ντένης Μακρής
Diesel - Τζωρτζίνα Λιώση, Λίλα Μπακλέση , Ντένης Μακρής