Zara
Zara
SHAPE UNDERWEAR

Μέση και γλουτοί με ατέλειες; Δες πώς θα βάλεις το εφαρμοστό φόρεμα χωρίς να ανησυχείς


Σε όλες μας αρέσει να ντυνόμαστε με στιλ και να δείχνουμε κομψές φορώντας ένα εφαρμοστό φόρεμα, τοπ ή παντελόνι. Δεν έχουμε όμως ούτε αναλογίες μοντέλου, ούτε μας λείπουν οι ατέλειες.

Οι μικρές αυτές ατέλειες είναι που στην πραγματικότητα μας κάνουν ξεχωριστές. Όποιο κι αν είναι το βάρος μιας γυναίκας, είτε έχει καμπύλες και πιασίματα, είτε είναι skinny, οι περισσότερες, κοιτάζοντας στον καθρέφτη έχουμε κάτι που δεν μας αρέσει, που σκεφτόμαστε ότι μας χαλάει την εικόνα και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κρύψουμε. Έτσι καταλήγουμε να αποφεύγουμε τα πολύ εφαρμοστά ρούχα και επιλέγουμε loose φόρμες.

Όπως και να έχει, όμως, δεν θα απαρνηθούμε το στιλ μας και σίγουρα δεν θα τις κρύψουμε πίσω από φαρδιά ρούχα και oversized γραμμές, αλλά ναι, θα φορέσουμε το στενό body conscious φόρεμα που τόσο μας αρέσει. Για όλες τις γυναίκες με καμπύλες αλλά και πιασίματα εκεί έξω, αλλά και όσες νιώθουν ότι έχουν ατέλειες, για όλες όσες θέλουν να ντυθούν κομψά και να δείχνουν όμορφες, μέσα στα εφαρμοστά ρούχα, βρήκαμε τις λύσεις.

 

Ο,τι κι αν σας απασχολεί, είτε αυτό είναι τα ψωμάκια, η φουσκωμένη κοιλίτσα, η κυτταρίτιδα ή ακόμα και οι πεσμένοι γλουτοί η στήθος. Μπορείτε τώρα να αναδείξετε την σιλουέτα σας χωρίς κανείς να αντιληφθεί τις ατέλειες μέσα από το εφαρμοστό κομμάτι που φοράτε με όμορφα εσώρουχα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να διαμορφώνουν το σώμα, να επαναπροσδιορίζουν το σχήμα και να αναδεικνύουν τις καμπύλες σας ομοιόμορφα. Πολύ μεγάλα brands εσωρούχων έχουν φροντίσει για εσάς, δημιουργώντας underwear κομμάτια με σύγχρονη τεχνολογία, τα κατάλληλα υφάσματα και ίνες και υψηλής αισθητικής, για να «καμουφλάρουν» τις ατέλειες, να σας χαρίζουν ακόμα πιο όμορφη εικόνα και φυσικά, αυτοπεποίθηση! Φορώντας τα μέσα από το φόρεμα ή τη φούστα σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για το παραμικρό ψεγάδι.

Και επειδή εμείς πιστεύουμε στην γοητεία ενός nude εσωρούχου, με αυτά τα shapewear εσώρουχα θα μπορείτε να αισθάνεστε άνετη και εντυπωσιακή μέσα σε οποιοδήποτε κομμάτι.

 

 

1 Aν έχετε μικρό στήθος και θέλετε να το τονίσετε ελαφρώς, ένα push up «μπαλκονέ» σουτιέν είναι η τέλεια λύση. Επιλέξτε ένα με άνετη εφαρμογή που δεν πιέζει το στήθος και ρυθμιζόμενες τιράντες με διακριτική λεπτομέρεια δαντέλα, που δεν διαγράφει μέσα από τα τοπ.

Tezenis

2 Επενδύστε σε ένα κομψό καλσόν με τέλεια εφαρμογή που σμιλεύει τα πόδια και τους γλουτούς, ενώ είναι στιλάτο.

Calzedonia

 

3 Αυτό το κορμάκι από μετάξι είναι κατασκευασμένο με ραφές που διαμορφώνουν πιο λεπτή μέση και δεν διαγράφεται, ενώ με το όμορφο μπούστο του είναι δυνατό να φορεθεί και σαν τοπ μέσα από το σακάκι ή την ζακέτα σας και να φαίνεται όμορφο. Με φερμουάρ στο πίσω μέρος για να το φοράτε πιο εύκολα.

Fleur Du Mal, Net-a-Porter

 

4 Ψηλόμεση εφαρμοστή βερμούδα σε μαύρο χρώμα, ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας και περισσότερο μέσα από τις φούστες και τα φορέματα. Συγκρατεί τις καμπύλες στην περιοχή της κοιλιάς, των γλουτών και των μηρών για ένα ομοιόμορφο και λείο εφέ.

Ιntimissimi

 

5 Το φόρεμα με τιράντες που σταματάει κάτω από το στήθος και εφαρμόζει τέλεια στο γυναικείο σώμα το χρειαζόμαστε όλες στην ντουλάπα μας για κάθε εμφάνιση που κρίνεται στην λεπτομέρεια. Καμουφλάρει άψογα οποιαδήποτε ατέλεια της μεσογειακής σιλουέτας.

Intimissimi