NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
TO ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Μαύρο και κόκκινο -Η σικ εμφάνιση της Κοραλίας Καράντη στην πρεμιέρα της «Φιλουμένα»


Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Φιλουμένα» του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο.

Τη φετινή θεατρική σεζόν η παράσταση ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου «Διάνα» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασούλη με την Ελένη Ράντου και τον Γιάννη Βούρο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ανθρωποι από τον χώρο της υποκριτικής, της μουσικής και της τηλεόρασης έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα, το βράδυ της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου.

Ανάμεσά τους, βρέθηκε και η ηθοποιός Κοραλία Καράντη. Η ηθοποιός δεν συνηθίζει τις επίσημες βραδινές εμφανίσεις αλλά τιμά τις θεατρικές δουλειές καλών συναδέλφων της. Την φετινή σεζόν, η ηθοποιός επέστρεψε δυναμικά στα τηλεοπτικά πράγματα, πρωταγωνιστώντας στη σειρά του Alpha «Τατουάζ». Εκεί υποδύεται τη «Μάργκω Νίβεν-Αδαμίδη».

H στιλιστική επιλογή της Κοραλίας Καράντη στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Φιλουμένα» μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδιαιτέρως κομψή.

Μαύρο και κόκκινο, τα βασικά χρώματά της. Η ηθοποιός επέλεξε για την εμφάνισή της μαύρη σατέν μίντι φούστα, μαύρο μπολερό και κόκκινο τοπ -που έδωσε μια festive πινελιά- στο outfit της. Μια επιλογή, ιδιαιτέρως κολακευτική και διαχρονική. Το κόκκινο κραγιόν, η βασική λεπτομέρεια του μακιγιάζ της. 

Η ηθοποιός μετά το τέλος της παράστασης, φωτογραφήθηκε με τους Σταμάτη Φασουλή, Γιάννη Βούρο, Γιώργο Λέφα και Ευτυχία Μοσχάκη.

Δείτε φωτογραφίες: 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency