Shutterstock
Shutterstock
ΤΑ ΜUST HAVES ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ

Αυτά είναι όλα τα απαραίτητα για ανεπανάληπτες γιορτινές εμφανίσεις


Οι γιορτές πλησιάζουν και σιγά σιγά μπαίνουμε στον πυρετό των προετοιμασιών, ξεκινώντας πρώτα από το τι θα φορέσουμε στο πάρτι του ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Απαραίτητο συστατικό για το τέλειο outfit των γιορτών η λάμψη! Αυτό σημαίνει πως α κάνουμε τα πάντα για να λάμψουμε και να ξεχωρίσουμε. Συνεπώς θα επιλέξουμε κομμάτια -ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ- που αποπνέουν πολυτέλεια και έχουν glam αισθητική. Oι τάσεις άλλωστε είναι με το μέρος μας και με την σύμφωνη γνώμη των πιο διάσημων σχεδιαστών που πρότειναν στα show τους για φέτος, γκλίτερ, παγιέτες, μεταλλικές λάμψεις. Δεν μπορούμε να αντισταθούμε με τίποτα στο εφέ που χαρίζουν αυτά τα κομμάτια που μας φέρνουν στο μυαλό τις disco της πιο λαμπερής και πολύχρωμης δεκαετίας των 80s. Είναι λοιπόν η καλύτερη ευκαιρία να ξαναφορέσουμε τα must haves που τότε μας έκαναν να νιώθουμε disco queens, φυσικά με σύγχρονο και πιο κομψό τρόπο. Οι αστραφτερές λεπτομέρειες δεν περιορίζονται αλλά στολίζουν ακόμα και τα μαλλιά μας! Επιπλέον, τα κεντήματα το luxurious βελούδο, αλλά και πολύτιμες πέτρες, οι πέρλες και η δαντέλα δεν μπορούν να λείπουν από τα πάρτι και τις πιο γιορτινές ημέρες όλου του χρόνου. Και ναι θα το παρακάνουμε κι εμείς λιγάκι, θα παρασυρθούμε στην χαρά που φέρνει όλη αυτή η χρυσόσκονη και θα ντυθούμε για την περίσταση με τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια.

Για όλους αυτούς τους λόγους βρήκαμε αυτά που χρειάζεσαι για τα outfit των γιορτών.

1 Το φόρεμα

Μίνι, μίντι ή μάξι, βελούδινο σατέν ή με παγιέτες είναι το βασικό κομμάτι για να τρεβήξεις όλα τα βλέμματα.

Zara

Ζara
Ζara

2 Το γούνινο πανωφόρι

Ότι κι αν επιλέξετε να φορέσετε, φόρεμα, τοπ με φούστα ή παντελόνι ακόμα και κοστούμι, στις φετινές γιορτές είναι απαραίτητο ένα γούνινο παλτό να στολίζει τους ώμους σας.

H&M

H&M
H&M

3 Το clutch

Το μικρό βραδινό τσαντάκι σας μπορεί να χωράει μόνο τα απολύτως απαραίτητα , αλλά εξωτερικά θα εντυπωσιάζει με την εμφάνιση του. Παγιέτες, κεντήματα, γκλίτερ και βελούδο πρωταγωνιστούν και σε αυτήν την περίπτωση.

Jimmy Choo, Net-aPorter

Jimmy Choo
Jimmy Choo

4 Τα εντυπωσιακά παπούτσια.

Εδώ δώστε τα όλα. Έντονο χρώμα στα πιο θηλυκά mules και στολίδια σε μίνιμαλ strappy πέδιλα.

Stuart Weitzman, Revolve

Galaxy, Topshop

Topshop
Topshop

3 Εκτυφλωτικά κοσμήματα

Τα μεγάλα σκουλαρίκια κυριαρχούν, όμως και τα πιο μικρά με πολύχρωμες πέτρες όπως και τα choker είναι hot.

DINOSAUR DESIGNS,Net-a-Porter

Swarowski

Swarowski
Swarowski

4 Aξεσουάρ μαλλιών

Φέτος θα ξεφύγουμε λιγάκι και εκτός από κοσμήματα θα στολίσουμε ακόμα και τα μαλλιά μας με στέκες, κορδέλες και αξεσουάρ που μοιάζουν με μπιζού.

JENNIFER BEHR, Net-a-Porter

Namrata Joshipura, Shopbop

 

Shopbop
Shopbop