Zara
Zara
ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΛΕΚΤΑ

Αυτά είναι τα ωραιότερα πλεκτά πουλόβερ για σοφιστικέ στιλ στα all day σύνολα


Το πλεκτό πουλόβερ είναι απαραίτητο στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Η αίσθηση του να φοράς ένα ζεστό και απαλό πλεκτό πουλόβερ στο κρύο, είναι απερίγραπτη και ίσως αυτά τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας είναι ένας από τους βασικούς λόγους που αγαπάμε τον χειμώνα.

Εκτός του ότι είσαι προστατευμένη από το τσουχτερό κρύο με μια μόνο κίνηση, σε κρατούν στιλάτη και πολύ άνετη. Η cosy αισθητική του και η χαλαρή διάθεση που χαρίζουν σε κάθε λουκ είναι ασυναγώνιστη. Ένα απλό μάλλινο πουλόβερ μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και να γίνει ο καμβάς που θα γεμίσεις με αξεσουάρ και άλλα κομμάτια όπως ένα μακρύ πουκάμισο φορεμένο από μέσα για το πιο επιτυχημένο layering. Όσο κι αν δεν το πιστεύεις ένα πλεκτό μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ σε all day σύνολα.

Το ζεστό πουλόβερ σου δείχνει άλλοτε cute και άλλοτε πολύ σοφιστικέ, ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξεις να το φορέσεις. Με το τζιν σου, με μια ψηλόμεση παντελόνα, με μια μίνι φούστα ή μια εντυπωσιακή πλισέ με μεταλλική απόχρωση και φυσικά sneakers. Ότι κι αν σου αρέσει περισσότερο, η αξία ενός πλεκτού πουλόβερ στην ντουλάπα σου είναι αναμφισβήτητη και η ύπαρξη του απαραίτητη. Το χειμερινό must have, εφαρμοστό, οversized, με ιδιαίτερα μανίκια, ζιβάγκο ή με λαιμόκομψη είναι η αρχή για το πιο κομψό χειμερινό σύνολο! Για όλους αυτούς τους λόγους και επειδή τα λατρεύουμε σου βρήκαμε τα πιο ωραία πλεκτά πουλόβερ της αγοράς για να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο. Οι επιλογές πολλές, έντονα αλλά και basic χρώματα, ρίγες και κεντημένα στολίδια, όλα είναι εδώ. Κάνε scroll down και ανακάλυψε τα!

 

Zara

 

Zara
Zara