Έρχεται το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρτι μόδας της Αθήνας -Εσύ θα λείπεις; | 0 bovary.gr
Έρχεται το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρτι μόδας της Αθήνας -Εσύ θα λείπεις; | 0 bovary.gr
18|12|2017 12:00
SHARE
FASHION ROOM SERVICE

Έρχεται το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρτι μόδας της Αθήνας -Εσύ θα λείπεις;


Ο σημαντικότερος θεσμός ανάδειξης όλων των νέων τάσεων, των δημιουργών και fashion labels στην ελληνική σκηνή της μόδας, που αγαπήθηκε περισσότερο από το fashion & lifestyle κοινό της πόλης, επιστρέφει!

Αυτή την φορά, στην καρδιά της Αθήνας και στο εικονικό Ηilton Athens Hotel, το Fashion Room Service θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, προσφέροντας μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017.

Το ξενοδοχείο Χίλτον φοράει τα καλά του και προετοιμάζεται για τις γιορτές, φιλοξενώντας σχεδιαστές και brands από τον χώρο του Αrt & Design όπως: Urban Owl, New Cult, Countess Wilhelmina, Tsouknida, The Felters, Aleoria, Crochelle, Daphne Valente, Venia Bechraki, Topology, Jp John Pan, Αrpyes, Milonas Jewelry Workshop, Fila, Nika, Xana, Antonis Kiourktsis.

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τo concept αλλά και την φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από την βιώσιμη μόδα αλλά και το upcycling, στο ειδικό section που έχει διαμορφωθεί, με brands όπως είναι οι 3Quarters, Mik by Mike Sparopoulos αλλά και τους Keen Organic.

Στα παραπάνω brands θα προστεθούν και οι νικητές του διαγωνισμού νέων σχεδιαστών των “Absolut Rooms”, οι οποίοι, μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια – showroom – του Hilton Athens και θα υποδεχθούν το σταθερό κοινό του επιτυχημένου και μοναδικού αυτού θεσμού, το οποίο ανανεώνεται με το πέρασμα των χρόνων.

Τα δωμάτια του Hilton Athens Hotel θα ανοίξουν τις πόρτες τους από τις 18:00 έως τις 23:00 για να υποδεχθούν το κοινό του The Fashion Room Service Xmas Edition.

Το ιδιαίτερο Xmas μουσικό Party θα πραγματοποιηθεί από τις 20:00 μέχρι και τις 24:00 στο Galaxy Room του Hilton, τον μοναδικό χώρο που προσφέρει αξέχαστη θέα 360 μοιρών σε όλη την Αθήνα ενώ την μουσική θα αναλάβει και αυτή την φορά ένας από τους κορυφαίους DJs της Ελλάδας, ο Leon Segka, με την υποστήριξη του Homcore Vinyl.

Το όνομά του Leon Segka είναι συνδεδεμένο απόλυτα με τα θρυλικά πάρτι του περιοδικού Οzon στο ξενοδοχείο Hilton με τίτλο “Limousine” τα οποία είχαν γράψει τη δική τους ιστορία στο Αθηναϊκό clubbing στις αρχές τη δεκαετίας των 00s.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη ενώ παράλληλα στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και εμπορικοί συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, δημοσιογράφοι μόδας, στυλίστες, φωτογράφοι, καλλιτέχνες, beauty editors, social media influencers, αναγνώστες και fans του Ozon Raw αλλά και όλο το fashion και art crowd της πόλης.

Σε συνεργασία με την Absolut Vodka, σταθερό υποστηρικτή από το πρώτο Fashion Room Service έως και σήμερα, θα «ξετυλίξουμε» την πιο απροσδόκητη πλευρά της νύχτας, παρέα με τη νέα limited edition φιάλη Absolut Uncover

Όσοι παραβρεθούν στο πάρτι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ξεχωριστά cocktails καθώς και τα 3 πρωτότυπα Absolut long-drinks διαχρονικής αξίας συνδυασμένα με premium soft drinks : Absolut Sicilian Lemon Tonic, Pink Grapefruit Soda και Ginger Ale.

Ακόμα θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις δημιουργίες των αγαπημένων τους labels, να γνωρίσουν τους δημιουργούς τους και να πάρουν μία πρώτη γεύση από τις τάσεις της μόδας, όπως αυτές διαμορφώνονται σήμερα.

Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο πάρτι. Μουσική, χορός, υπέροχα δροσιστικά ποτά συνδυάζονται με την υπέροχη θέα, την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του πολυτελούς ξενοδοχείου και όλα αυτά με σκοπό να αναδείξουν νέα σχεδιαστικά ταλέντα.