Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η βασίλισσα Λετίθια φόρεσε αυτό το εκπληκτικό παλτό ως φόρεμα και το αποτέλεσμα ήταν μαγευτικό


Αλλη μια κομψή, στιλιστική επιλογή προστίθεται στις δημόσιες εμφανίσεις της βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας τη χρονιά που φεύγει.

Η Λετίθια έδωσε το «παρών» σε βράβευση στη Μαδρίτη πριν από λίγες ημέρες και ξεχώρισε για άλλη μια φορά με το outfit της και την αισθητική που το διέκρινε.

Το αψεγάδιαστο στιλ της βασίλισσας κεντρίζει τα βλέμματα, πάντα για το σωστό λόγο. Κρεμ και μαύρο, τα δύο χρώματα που κυριάρχησαν στην εμφάνισή της, με την υπογραφή του αγαπημένου της, Ισπανού σχεδιαστή Felipe Varela (σσ ο σχεδιαστής την ντύνει ήδη από το 2014).

Η ιδιαιτερότητα στην εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια δεν ήταν στο print, στην τσάντα ή στο παπούτσι που επέλεξε. Ηταν στον τρόπο που φόρεσε τη δημιουργία του ταλαντούχου σχεδιαστή Felipe Varela.

Φόρεσε το floral statement παλτό (με λεπτομέρεια από δαντέλα) ως φόρεμα, συνοδεύοντάς το με μια κορδέλα που φορέθηκε ως ζώνη. Οι μαύρες, γυαλιστερές ψηλοτάκουνες γόβες της συνδυάστηκαν με clutch bag με την υπογραφή του οίκου Miu Miu. To floral print  είναι ένα από τα αγαπημένα της βασίλισσας.

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας ξέρει τι της ταιριάζει και το υποστηρίζει. Φορέματα, pencil φούστες και blazers είναι στην πρώτη γραμμή των στυλιστικών της επιλογών.

Δείτε επίσης την εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια με φλοράλ φόρεμα Ζara που κοστίζει μόλις 78 ευρώ

Δείτε επίσης την εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια με It-bag των 80 ευρώ

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image