Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
24|12|2017 18:00
SHARE
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Αυτά είναι τα παπούτσια που θα φορεθούν από τις πιο ενημερωμένες fashionista το 2018


Τα trends της νέας χρονιάς στα παπούτσια είναι εδώ. 

Το 2018, τα βήματά μας θα οδηγήσουν σε κομψές εμφανίσεις αρκεί να ξέρουμε τι είναι αυτό που πραγματικά μας ταιριάζει και τι λείπει από την γκαρνταρόμπα μας για να δώσει το κάτι διαφορετικό στα καθημερινά μας outfit.

Οι τάσεις της νέας χρονιάς είναι εδώ. Το 2017 αφήνει πίσω του στιλιστικές ιδέες που μας ενέπνευσαν και τη νέα χρονιά θα τις αξιοποιήσουμε αλλιώς.

Τα παπούτσια που κερδίζουν έδαφος το 2018 δεν περνούν απαρατήρητα για διαφορετικούς λόγους. Δεν μιλάμε για flat, sneakers, γόβες ή ankle boots.

Μιλάμε για τρία παπούτσια με δικό τους χαρακτήρα που αγαπήθηκαν από τις γυναίκες με στιλ και το 2018 θα φορεθούν πολύ.

Thigh high boots (οι μπότες που αγκαλιάζουν όλο το πόδι και γίνονται στιλιστικό «όπλο» γοητείας και θηλυκότητας), τα mules (θα μπορούσαμε να τα αποκαλέσουμε ως την casual εκδοχή της γόβας και φοριούνται όλη μέρα) και τις γόβες με PVC (το μεγαλύτερο μέρος τους είναι πλαστικό και διαφανές).

Βρείτε το παπούτσι που μπορεί να αναβαθμίσει το στιλ σας, το παπούτσι που μπορεί να αποτελέσει μια νέα, διαφορετική πρόταση για εσάς και αφήστε τα βήματά σας να σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια του στιλ. Δείτε πώς μπορείτε να φορέσετε τα 3 παπούτσια που θα ξεχωρίσουν το 2018.

1) Μπότες πάνω από το γόνατο: Ξεχωρίζουν αυτές με prints. Tολμηρές, θηλυκές, stylish. Μπορούν να συνδυαστούν με αρκετά κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σας και να κάνουν τη διαφορά στις καθημερινές σας εμφανίσεις. 

 

 

 

Raye x Stone Cold Fox Foxy Boot, Revolve
Raye x Stone Cold Fox Foxy Boot, Revolve

2) Mules: Η πιο άνετη εκδοχή της γόβας. Φορέθηκαν πολύ το 2017 και το 2018 θα γίνουν μέρος των καθημερινών μας εμφανίσεων. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fendi Logo Mules
Fendi Logo Mules

Satin Pointed-Toe Mules, Barneys New York 

Satin Loulou Mules, Saint Laurent 

 

3) PVC γόβες: Μια διαφορετική πρόταση που δεν αφήνει πολλά στην φαντασία. Ιδανικές για μια βραδινή έξοδο. Με ένα φόρεμα, ένα τζιν ή ένα cigarette παντελόνι. 

 

 

 

Suede & Vinyl Kahlo Heels, Calvin Klein 205W39NYC
Suede & Vinyl Kahlo Heels, Calvin Klein 205W39NYC