Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
21|12|2017 10:35
SHARE
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ

Θα είναι αυτό το νυφικό της Μέγκαν; Τα προσχέδια που ήρθαν στη δημοσιότητα


Το νυφικό της Μέγκαν δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα βασιλικά νυφικά. 

Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2018, στο παρεκκλήσι του St. George στο Windsor Castle, θα τελεστεί ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα δείχνουν ότι το ζευγάρι με το αντισυμβατικό του πνεύμα θέλει να κάνει έναν γάμο όπως τον έχει ονειρευτεί.

Η Ισραηλινή σχεδιάστρια Inbal Dror φαίνεται ότι είναι η επικρατέστερη για τον σχεδιασμό του νυφικού της Mέγκαν Μαρκλ και μάλιστα με δήλωση επιβεβαιώθηκε η προσέγγιση που έγινε στη σχεδιάστρια από το παλάτι. Το TMZ διέρρευσε προσχέδια του νυφικού φορέματος που δείχνουν ότι αυτό δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα βασιλικά νυφικά που έχουμε δει.

«Λάβαμε αίτημα από την βασιλική οικογένεια για να στείλουμε ένα προσχέδιο. Δυστυχώς είναι μυστικό και δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για το σχέδιο» δήλωσε εκπρόσωπος του οίκου μόδας.

Το TMZ αποκάλυψε προσχέδια του νυφικού που αποκαλύπτουν ότι -αν κλείσει η συμφωνία μεταξύ παλατιού και οίκου μόδας- η Μέγκαν θα φορέσει μια άκρως θηλυκή δημιουργία.

Το νυφικό αγκαλιάζει το σώμα και έχει μακριά μανίκια. Αποπνέει μεγαλοπρέπεια και ρομαντισμό, με ένα μοντέρνο twist. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Beyonce φόρεσε ένα κομμάτι από τη συλλογή του oίκου για τα βραβεία Grammy 2016.
 

TMZ.com
TMZ.com

 

Μερικές από τις νυφικές δημιουργίες της σχεδιάστριας: