Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
21|12|2017 21:00
SHARE
ΤΟ ΦΟΡΕΣΑΜΕ ΟΛΕΣ

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές outfit του 2017 -Αγαπήθηκε και φορέθηκε όσο κανένα άλλο


Οσα αναζητήσαμε, μάθαμε, παρατηρήσαμε και υιοθετήσαμε από τον κόσμο της μόδας το 2017, θα μας χρειαστούν και το 2018.

Οι νέες τάσεις έδειξαν την δυναμική τους και αρκετές από αυτές έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να αντέξουν στο χρόνο: για τη διαχρονικότητά τους, για τη δυνατότητα που μας δίνουν να κάνουμε ευέλικτους συνδυασμούς στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Ξεχωριστή έμπνευση έδωσαν οι εβδομάδες μόδας και αποτέλεσαν μια δεξαμενή στιλιστικών ιδεών. Μαζί με τις δημιουργίες μεγάλων οίκων και νέων σχεδιαστών, είδαμε (και αγαπήσαμε) ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ να φοριούνται από τους σταρ της μόδας του δρόμου και γίνονται τάση.

Στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, ένα σακάκι με ένα από τα πλέον διαχρονικά prints ήταν στην πρώτη γραμμή των επιλογών των fashion bloggers. Μιλάμε για το καρό blazer. Ιδανικό για preppy chic εμφανίσεις. Συνδύαστηκε με τζιν παντελόνι και η «αυστηρότητα» που μπορεί άλλοτε να απέπνεε, χαλάρωσε.

To καρό blazer σε συνδυασμό με τζιν, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το outfit που κυριάρχησε στις street style εμφανίσεις: για την μοναδική ισορροπία του μεταξύ κομψότητας, άνεσης, ευελιξίας και γοητείας.

Εκτός από τζιν, το είδαμε να συνδυάζεται με μαύρο, (δερμάτινο) παντελόνι και midi ή μάξι φούστα. To καρό σακάκι είναι ένα από τα κομμάτια που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του στιλ και έδωσαν μια ξεχωριστή διάσταση στις εμφανίσεις μας.