Στο Pre Christmas πάρτι της Zaccys London βρήκαμε τα γοβάκια της σταχτοπούτας | 0 bovary.gr
Στο Pre Christmas πάρτι της Zaccys London βρήκαμε τα γοβάκια της σταχτοπούτας | 0 bovary.gr
21|12|2017 17:53
SHARE
ZACCYS LONDON

Στο Pre Christmas πάρτι της Zaccys London βρήκαμε τα γοβάκια της σταχτοπούτας


Το αγαπημένο brand Zaccys London, πραγματοποίησε ένα φοβερό Pre Christmas party στο Upper House στο attica City Link, για την παρουσίαση της limited edition συλλογής “Cinderella slipper”.

Πρόκειται για μια ιδιάιτερη συλλογή με καλό σκοπό. Μια μοναδική συλλογή, που σίγουρα τα πόδια σας θα λατρέψουν! Άνετα  backless mules που μπορούν να φορεθούν από το πρωί εως το βράδυ, από το γραφείο εως τη βραδινή έξοδο και χαρίζουν λάμψη σε κάθε βήμα! Το στιλ και η κομψότητα τους αδιαμφισβήτητη. Η σύγχρονη τεχνολογία memory-foam έχει χρησιμοποιηθεί και σε αυτή τη συλλογή, όπως και σε όλα τα σχέδια του brand, ώστε τα βήματά σας να είναι όχι μόνο σταθερά αλλά και άνετα. Το πιο βολικό παπούτσι για κάθε μέρα και κορίτσια συνεχώς on the go, με γεμάτο πρόγραμμα, τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις. Αυτές οι γυναίκες θα τα λατρέψουν!

Οι καλεσμένες, σαν άλλες, μοντέρνες Σταχτοπούτες, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να θαυμάσουν αυτά τα νέα σχέδια, καθώς και να επιλέξουν το δικό τους αγαπημένο, αυτό που ξεχώρισαν περισσότερο.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η παράδοση της επιταγής στο Καρκινάκι, την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που υποστηρίζει το brand, κάνoντας μια δωρεά για κάθε ζευγάρι Zaccys London που πωλείται.

Claire Sakkis, Stella Valvis, Jody Adonis
Claire Sakkis, Stella Valvis, Jody Adonis

Το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ φροντίζει για το κάθε παιδί ή έφηβο που νοσεί με καρκίνο στην Ελλάδα. Αποτελεί το μέσο ώστε αυτά τα παιδιά και οι οικογένειές τους να μιλήσουν ανοιχτά για τον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας. Από τα πιο απλά πράγματα, π.χ. την υγιεινή των χεριών που διασφαλίζει τον περιορισμό των λοιμώξεων που θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή των παιδιών που βρίσκονται σε θεραπεία, μέχρι τα πιο πολύπλοκα, όπως η προαγωγή της κλινικής έρευνας στη χώρα μας. Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ διεκδικεί παρέμβαση, στην προσπάθεια ο καρκίνος παιδικής και εφηβικής ηλικίας να πάψει να είναι θέμα ταμπού, αλλά και να βρεθούν όσο το δυνατό περισσότεροι σύμμαχοι ώστε κάθε παιδί που νοσεί να έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου νοσηλεία, αποτελεσματική θεραπεία και τελικά δικαίωμα στη ζωή. Πρόσφατα το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ έγινε τακτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου και μέλος της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Ασθενών με Καρκίνο.

Αυτή η συλλογή λοιπόν είναι πολύ σημαντική και ταυτόχρονα συμβολική. Στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι παρευρέθηκαν πολλά σημαντικά πρόσωπο τα οποία γνώρισαν την νέα ανατρεπτική συλλογή παπουτσιών Zaccys London, αλλά και το «Καρκινάκι», το οποίο στηρίζουν!

Την συλλογή AW17 θα βρείτε στα: attica στο City Link, attica στο Golden Hall, Μαρούσι, Enny Monaco, Γλυφάδα, Enny Monaco, Κηφισιά, attica Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη,

Lisa Furuland Kotsiani, Damian Cope, Stella Valvis, Jody Adonis
Lisa Furuland Kotsiani, Damian Cope, Stella Valvis, Jody Adonis

 Γιάννης Λιάρος, Meg Cope

Meg Cope, Βάσω Κολλιδα
Meg Cope, Βάσω Κολλιδα

Δημήτρης Λαγιόπουλος, Εύη Κλαουδάτου