Everlane
Everlane
27|12|2017 11:00
SHARE
TURTLENECK HAIR

Turtleneck hair: Το νέο trend στα μαλλιά που μπορείς να κάνεις με μία κίνηση


O κόσμος της μόδας βρίσκει συνεχώς νέους τρόπους για να κερδίζει την προσοχή μας.

Τάσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά μένουν αυτές που έχουν κάτι νέο και διαφορετικό να πουν, που αναδεικνύουν την πιο γοητευτική πλευρά του στιλ μας, χωρίς προσπάθεια.

Η νέα χρονιά αναμένεται πολλά υποσχόμενη και η μόδα θα κάνει πάλι ταξίδια στο χρόνο: θα φέρει στο προσκήνιο τάσεις που γνωρίσαμε στο παρελθόν, θα προβλέψει τάσεις που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.

Σε προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε για ένα στιλιστικό τρικ που οι fashionista αγαπούν.

Half Tuck: βάζεις το μπροστινό μέρος της μπλούζας ή του πουκαμίσου σου μέσα από τη φούστα και το παντελόνι σου, ενώ το πίσω μέρος πέφτει χαλαρά στο σώμα.

To half tuck δεν άργησε να γίνει και hair trend κατακτώντας street style εμφανίσεις. Bαζεις τα μαλλιά σου μέσα από τη χειμερινή μπλούζα σου και δημιουργείς αυθόρμητα, μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια στην εμφάνισή σου. Τα μαλλιά σου δίνουν ένα ζεστό άγγιγμα στις χειμερινές σου εμφανίσεις.

Πλέον το trend το συναντάμε και με τον όρο «Turtleneck hair».

Δηλαδή ένα ζιβάγκο ή ένα πουλόβερ ζιβάγκο γίνεται το απαραίτητο «εργαλείο» για να πετύχετε το look με τη νεανική διάθεση.

Η «αυθόρμητη» τάση που βλέπουμε συχνά σε street style εμφανίσεις και έχει γίνει trend σε Pinterest και Instagram είναι πρόταση για το φετινό χειμώνα (αν βέβαια την επιτρέπει το μήκος των μαλλιών σου).

 

Δες παραδείγματα!