Ashley Graham- Το ιδιοφυές κόλπο της για να δείχνουν τα μαλλιά σου πάντα πλούσια | 0 bovary.gr
Ashley Graham- Το ιδιοφυές κόλπο της για να δείχνουν τα μαλλιά σου πάντα πλούσια | 0 bovary.gr
ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Ashley Graham- Το ιδιοφυές κόλπο της για να δείχνουν τα μαλλιά σου πάντα πλούσια


Σε κάθε της εμφάνιση, η Ashley Graham δείχνει πολύ περιποιημένη και λαμπερή.

Σίγουρα κοιτώντας την δεν μπορείς να μην προσέξεις πόσο πλούσια και φυσικά όμορφα είναι τα καστανά της μαλλιά. Σε κάθε της red carpet λουκ αλλά και πάνω στην πασαρέλα είναι από τα στοιχεία της εμφάνισης της που θαυμάζουμε.

Τα μαλλιά της δείχνουν πάντα τέλεια. Ποιό είναι το μυστικό της;

Η hairstylist της αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της Graham αλλά και πολλών ακόμα διάσημων σταρ για εμφανίσεις κυριολεκτικά στην τρίχα. Ακόμα και οι celebrities γνωρίζουν και εφαρμόζουν ορισμένα έξυπνα και πρακτικά hacks όπως αυτό.

Για να «γεμίσει» τα μαλλιά της, να βελτιώσει την όψη της γραμμής γύρω από το μέτωπο και να πετύχει μαλλιά που δείχνουν πυκνά και δυνατά το χρησιμοποιεί πάντα.

Το μυστικό βρίσκεται ήδη μέσα στο νεσεσέρ σου και είναι η σκιά ματιών!

«Κανείς δεν έχει τέλεια γραμμή μαλλιών» λέει η κορυφαία hair stylist Justine Μarjan που έχει δουλέψει με μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ.

GETTY
GETTY

Επίλεξε μια ματ σκιά ματιών σε απόχρωση ίδια με εκείνη των μαλλιών σου και άπλωσε με ένα πινέλο. Βεβαιώσου πως η απόχρωση ταιριάζει ακριβώς στις ρίζες σου.

Θα χαρίσει την ψευδαίσθηση του βάθους.

«Η γραμμή των μαλλιών φαίνεται πιο γεμάτη στις φωτογραφίες». «Όταν βλέπω ένα λουκ στο κόκκινο χαλί χωρίς αυτό, σκέφτομαι: Ποιος επέτρεψε να βγει έτσι;»

Ποιος ξέρεις αν εμείς θα βρεθούμε ποτέ στο κόκκινο χαλί. Όπως και να έχει όμως, θα το υιοθετήσουμε για πιο πλούσια μαλλιά και τέλειο ponytail. Εδώ να προσθέσω εκ πείρας πως λειτουργεί τέλεια και στην χωρίστρα των μαλλιών.

Αν και εσύ, όπως εγώ, δεν βάφεις τα μαλλιά σου και η χωρίστρα σου είναι τόσο έντονα λευκή που ακτινοβολεί, το κόλπο με την σκιά πιάνει και μπορεί να την κρύψει.

Έτσι τα μαλλιά σου θα δείχνουν πάντα τέλεια στις φωτογραφίες και όχι μόνο.