Shutterstock
Shutterstock
ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Mε αυτό το κόλπο δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να αγοράσεις καινούργιο τσιμπιδάκι φρυδιών


Το να βγάζεις τα φρύδια σου μόνη σου είναι ένα ρίσκο που παίρνεις καθημερινά.

Η αποτελεσματικότητα αυτού του task έχει από μόνη της έναν βαθμό δυσκολίας -ειδικά όταν το τσιμπιδάκι σου έχει παλιώσει και δεν σε βοηθάει και πολύ. Μάλλον κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Το ραντεβού με την αισθητικό που θα περιποιηθεί τα φρύδια σου,όμως, αργεί και η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται φρεσκάρισμα. Δεν γίνεται να πας στη σημερινή συνάντηση έτσι.

You gotta do it! Πώς, όμως, θα καθαρίσεις φρύδια σου από τις τριχούλες που περισσεύουν με το παλιό τσιμπιδάκι;

Υπάρχει ένα έξυπνο και απλό τρικ που θα κάνει το παλιό σου τσιμπιδάκι σαν καινούργιο. Έτσι δεν θα σου ξεφύγει ούτε μια τρίχα.

Δεν χρειάζεται να αγοράζεις καινούργιο ξανά και ξανά.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις μια λίμα νυχιών. Τρίψε την άκρη του μικρού εργαλείου, από την μέσα πλευρά με την λίμα και θα το δεις αμέσως να γίνεται σαν καινούργιο.

Με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσε να λειτουργήσει και ένα κομμάτι γυαλόχαρτο. Το τσιμπιδάκι θα γίνει πιο μυτερό, οπότε καλό είναι να μην το παρακάνεις.

Το τρικ που κάνει τον γύρο του Ίντερνετ φαίνεται πως στ΄αλήθεια λειτουργεί.

Δεν χρειάζεται πια να ξοδεύεις άδικα, τόσα χρήματα σε επαγγελματικά τσιμπιδάκια, απλά μάθε να φροντίζεις το δικό σου με αυτό το hack.

Μια χρήστης του Reddit με όνομα DorothyZbornak έγραψε «Απλά διπλώστε το γυαλόχαρτο για να το κάνετε διπλής όψης, κλείστε τις τσιμπιδάκια γύρω του και τραβήξτε».

Αυτή η μέθοδος είναι η πιο σωστή για να λιμάρεις το τσιμπιδάκι σου και να έχεις ξανά άψογα αποτελέσματα.

Shutterstock
Shutterstock