shutterstock.com
shutterstock.com
ON BEAUTY

Κλέψαμε τα μυστικά ομορφιάς της Mάργκοτ Ρόμπι


Μπορεί πολλοί να τη θυμούνται ως την καπάτσα σύζυγο του DiCaprio στην ταινία The Wolf of Wall Street, ωστόσο η Margot Robbie είναι μια από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς του star system.

Εκτός όμως από τους κινηματογραφικούς ρόλους, η Margot πρωταγωνιστεί και σε καμπάνιες μεγάλων εταιρειών ομορφιάς, όπως αυτή του Calvin Klein για το άρωμα Deep Euphoria.

 

 

Και μπορεί να βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της, ωστόσο η καθημερινότητά της περιλαμβάνει και κανόνες ομορφιάς που ακολουθεί πιστά ως γνήσιο θηλυκό, προκειμένου να διατηρείται πάντα λαμπερή και όμορφη.

  • Scincare

Η φύση της δουλειάς της όπως είναι γνωστό απαιτεί επαγγελματικό μακιγιάζ σε καθημερινή βάση, γεγονός που σημαίνει ότι αυτά τα προϊόντα επιβαρύνουν πολύ το δέρμα. Προκειμένου να το ανακουφίσει, δίνει αρχικά μεγάλη βάση στον καθαρισμό του προσώπου ακόμα και μετά το τέλος μιας κοινής εξόδου – κι ας έχει πιει και ένα ποτηράκι παραπάνω.

  • Μακιγιάζ

Το πρόσωπο της πρέπει να λειτουργεί πρωί και βράδυ ως πορτρέτο για αυτό και αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει makeup τα οποία έχουν την ιδιότητα να είναι τόσο καλυπτικά, σαν να φοράει μια καινούρια και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Ωστόσο, το μυστικό της για φουλ ενυδάτωση ακόμα και με το foundation είναι η ενυδατική κρέμα που αναμιγνύει με αυτό, πριν το εφαρμόσει. 

  • Βλεφαρίδες

Για τις κάτω βλεφαρίδες προτιμάει τη μέθοδο του eyelash tinting – που πραγματοποιείται σε κέντρα αισθητικής – παρά τη γνωστή σε όλες μας μάσκαρα.

  • Φρύδια

Τα φρύδια είναι για εκείνη ο καθρέφτης του προσώπου της. Δεν ξεχνά ποτέ να τα περιποιηθεί και να τα φορμάρει με ένα ειδικό χτενάκι φρυδιών, ενώ αν θέλει να τα τονίσει χρησιμοποιεί μόνο μολύβι.