ΧΩΡΙΣΤΡΑ

Xωρίστρα στη μέση ή στο πλάι; Ιδού η απορία, ιδού και η απάντηση


Μένεις αρκετό χρόνο παραπάνω μπροστά από τον καθρέπτη σου για να απαντήσεις σε ένα και μόνο ερώτημα: χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι; Και αυτή η ερώτηση μπορεί να παίρνει τις περισσότερες φορές μια βιαστική απάντηση που τελικά δεν ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου σου. Το σχήμα του προσώπου μας παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της χωρίστρας. Τον ίδιο καίριο ρόλο στην επιλογή μας παίζει και φυσική γραμμή των μαλλιών μας και το κούρεμα που έχουμε επιλέξει.

Η χωρίστρα από μόνη της δεν μπορεί να αδυνατίσει το πρόσωπο – που αυτός είναι τις περισσότερες φορές ο στόχος- . Η χωρίστρα στην μέση – που ταιριάζει καλύτερα στις γυναίκες που το μήκος των μαλλιών τους φτάνει στο ύψος του σαγονιού- έχει τα δικά της πλεονεκτήματα: Δεν χρειάζεται να έχετε ισιώσει τα μαλλιά σας για να δείξει τέλεια, αναδεικνύει την λάμψη των μαλλιών σας, είναι preppy.

 

 

 

Ενώ η χωρίστρα στο πλάι θα κάνει το αποτέλεσμα αρκετά στυλιζαρισμένο, η χωρίστρα στη μέση θα το κάνει πιο αυθόρμητο και χαριτωμένο. Έπειτα η χωρίστρα στη μέση μπορεί να αναδείξει τα μεγάλα κοσμήματα κάνοντας το look ακόμα πιο εντυπωσιακό.

 

 

A photo posted by @_cinemaworld on Sep 28, 2016 at 12:15pm PDT

 

 

 

Αν έχετε ίσια, πυκνά μαλλιά, μπορείτε να ξεφύγετε από την χωρίστρα στη μέση και να κάνατε μια χωρίστρα λίγα εκατοστά δεξιά ή αριστερά από το κέντρο του κεφαλιού. Αν έχετε μπούκλες, αφήστε τες να χωριστούν φυσικά. Αν έχετε αφέλειες, καλό είναι να τις αφήνετε μπροστά χωρίς να τις χωρίζετε.

Σε οβάλ πρόσωπο, που θεωρείται ιδανικό, μπορείτε να κάνετε την χωρίστρα όπου θέλετε. Αν έχετε μακρόστενο πρόσωπο, μπορείτε να κάνετε χωρίστρα στο πλάι και ένα κούρεμα με άνισα μήκη από το πηγούνι και κάτω.

 

 

 

Αν έχετε τριγωνικό πρόσωπο μπορείτε να κάνετε την χωρίστρα στο πλάι και να προτιμήσετε ένα κούρεμα που δημιουργεί όγκο από το πηγούνι και κάτω.