shutterstock
shutterstock
ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ

Βάζω καστορέλαιο στα φρύδια μου εδώ και 20 ημέρες και αυτό είναι το αποτέλεσμα


Την τρέλα της εφηβείας όπου πειραματιζόμαστε με την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά μας, την πληρώνουμε αργότερα όταν μεγαλώνουμε. Εκείνη τη στιγμή δεν συνειδητοποιούμε τι κάνουμε.

Κάτι ανάλογο έχει συμβεί με τα φρύδια μου, τα οποία κάποτε ήταν πυκνά. Μέχρι που ήρθε το 2005 και οι τάσεις της ομορφιάς πρότειναν λεπτά φρύδια. Όπως φαντάζεστε πήρα στα χέρια του το τσιμπιδάκι φρυδιών και άρχισα να αδειάζω το σχήμα τους. Αυτό συνεχίστηκε για χρόνια μέχρι που κατάλαβα ότι αυτό το look δε μου ταιριάζει και ήθελα πίσω το φυσικό σχήμα τους.

Ως beauty editor δοκιμάζω καθημερινά πολλά προϊόντα μακιγιάζ αλλά και περιποίησης στο πρόσωπό μου, ωστόσο έχω αδυναμία και πιστεύω στις δράσεις των φυτικών ελαιών. Ένα από αυτά είναι και το καστορέλαιο, το οποίο είναι γνωστό ότι ενεργοποιεί τους θήλακες της τρίχας αλλά βοηθάει και στην ανάπτυξή της.

Αποφάσισα λοιπόν να εντάξω συστηματικά στη ρουτίνα μου -κάθε βράδυ-  το συγκεκριμένο προϊόν, με σκοπό να αποκτήσω ξανά τα πυκνά φρύδια που είχα κάποτε. Μερικές σταγόνες σε μία μπατονέτα και ένα πέρασμα με αυτή στα φρύδια μου αρκούσε για να δω αποτελέσματα μέσα σε 20 ημέρες. 

Τα φρύδια μου είναι εμφανώς πιο πυκνά, ενώ ένα κενό που είχα στο αριστερό μου τόξο έχει μειωθεί. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να αποκτήσω το σχήμα που είχα στην εφηβεία μου, ωστόσο είμαι αρκετά ικανοποιημένη και με αυτό το αποτέλεσμα. Για το υπόλοιπο σχήμα στηρίζομαι και στο μολύβι φρυδιών!

Extra Tip: Προσωπικά χρησιμοποιώ το καστορέλαιο και ως ντεμακιγιάζ ματιών. Με αυτό τον τρόπο βοηθάω και τις βλεφαρίδες μου να γίνουν πιο πυκνές!