Τα γυαλιά (μυωπίας) είναι μόδα -Βάψου σωστά, τιπς μακιγιάζ | 0 bovary.gr
Τα γυαλιά (μυωπίας) είναι μόδα -Βάψου σωστά, τιπς μακιγιάζ | 0 bovary.gr
ΓΥΑΛΙΑ ΜΥΩΠΙΑΣ

Τα γυαλιά (μυωπίας) είναι μόδα -Βάψου σωστά, τιπς μακιγιάζ


Τα γυαλιά μυωπίας έχουν πια καθιερωθεί ως ένα από τα πιο hot αξεσουάρ των γυναικών, σε αντίθεση με τα παλαιότερα χρόνια που εκτός του ότι δεν ήταν και τόσο στη μόδα, αποτελούσαν και αφορμή για αρνητικά σχόλια.

Πλέον, τα γυαλιά – ανεξαρτήτως του στιλ, του χρώματος και του σκελετού τους - φοριούνται όλο και περισσότερο από το γυναικείο πληθυσμό, ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει πρόβλημα στην όραση και αυτό, γιατί προσδίδουν σοφιστικέ ύφος.

Ας μην παραλείψουμε όμως και το γεγονός ότι ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως εξάπτει τη φαντασία των αντρών!

Πριν τα φορέσεις στην επόμενη σου έξοδο, δώσε βάση στο μακιγιάζ σου και ακολούθησε τα παρακάτω tips:

  • Για να μην τρέξει το foundation – κάτι που συμβαίνει κυρίως στην περιοχή της μύτης όπου ακουμπάει ο σκελετός- εφάρμοσε πρώτα ένα primer, έπειτα concealer και μετά το foundation.
  • Προτίμησε σκιές ματιών σε γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις, για να μη χάνεις πόντους από το σχήμα των ματιών σου.
  • Ουδέτερες αποχρώσεις στα μάτια σημαίνει ένταση στα χείλη. Φρόντισε να χρωματίσεις τα χείλη σου λοιπόν με ένα κραγιόν σε έντονη απόχρωση που θα κάνει τους γύρω σου να επικεντρωθούν σε αυτά και θα φωτίσει το πρόσωπο σου.
  • Εάν από την άλλη πλευρά επιθυμείς ένα διακριτικό και πολύ ελαφρύ μακιγιάζ καθώς θα φοράς τα γυαλιά, μπορείς να παραλείψεις τις σκιές ματιών και να περιοριστείς σε overdose μάσκαρας, μόνο στις επάνω βλεφαρίδες, ώστε να μην μουτζουρωθείς στη διάρκεια της ημέρας.