Με αυτά τα τιπς το άρωμά σου θα διαρκεί περισσότερο!  | 0 bovary.gr
Με αυτά τα τιπς το άρωμά σου θα διαρκεί περισσότερο! | 0 bovary.gr
ΑΡΩΜΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Με αυτά τα τιπς το άρωμά σου θα διαρκεί περισσότερο!


Μια χρυσή συμβουλή περί γοητείας είναι να μην φεύγουμε πότε από το σπίτι χωρίς το χαμόγελο και το άρωμά μας. Το δεύτερο είναι φετίχ των περισσότερων γυναικών και δεν το αποχωρίζονται. Υπάρχουν τιπς που μπορούν να βοηθήσουν ώστε να διαρκεί περισσότερο και να το απολαμβάνουμε ακόμα και όλη μέρα.

Ήρθε η στιγμή να σταματήσεις να ζηλεύεις όσους περνούν από δίπλα σου αφήνοντάς το αποτύπωμά τους που σε αυτή την περίπτωση είναι το άρωμά τους. Με τους παρακάτω τρόπους το δικό σου δεν θα εξατμίζεται τόσο εύκολα.

1) Ψεκάστε το άρωμα την κατάλληλη στιγμή: Συνήθως αυτή είναι μετά το μπάνιο και όχι πάνω στα ρούχα. Οι πόροι είναι ανοιχτοί και το απορροφούν καλύτερα.

2) Μην τρίβετε το άρωμα: Ψεκαστείτε και μην το τρίβετε γιατί έτσι θα εξατμιστεί πιο γρήγορα.

3) Ψεκάστε το στα σωστά σημεία: Κι όμως! Υπάρχουν σημεία που διαφέρουν από τα άλλα. Τα καλύτερα σημεία είναι το εσωτερικό των αγκώνων, οι αστράγαλοι και το σημείο πίσω από τα αυτιά.

4) Ψεκάστε λίγο άρωμα στα μαλλιά σας: Όχι απευθείας στα μαλλιά γιατί το άρωμα περιέχει αλκοόλ και μπορεί να τα κάνει ξηρά. Μπορείτε όμως να ψεκάσετε λίγο άρωμα στη βούρτσα σας.

5) Συνδυάστε το άρωμα με την δική του body lotion: Το άρωμα θα διαρκέσει περισσότερο και βέβαια θα μυρίζουν υπέροχα και τα ρούχα σας.

Bonus: To μέρος όπου θα πρέπει να φυλάγονται τα αρώματά μας θα πρέπει να είναι σκοτεινό και δροσερό (Το ψυγείο δεν είναι καλή λύση γιατί η τόσο χαμηλή θερμοκρασία αλλοιώνει τη σύνθεσή του). Το άρωμα θα πρέπει να είναι καλά σφραγισμένο και να αποφεύγεται η επαφή με τον αέρα. Όταν η υφή του αρώματος δείχνει πιο πηχτή και το χρώμα του αρχίζει να σκουραίνει, είναι η στιγμή να το αντικαταστήσετε με μια καινούρια συσκευασία.