Tα 5 (κοινά) λάθη στο μακιγιάζ που σε μεγαλώνουν | 0 bovary.gr
Tα 5 (κοινά) λάθη στο μακιγιάζ που σε μεγαλώνουν | 0 bovary.gr
ΛΑΘΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tα 5 (κοινά) λάθη στο μακιγιάζ που σε μεγαλώνουν


Το μακιγιάζ μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει χρόνια από το πρόσωπό μας.

Το πέρασμα του χρόνου αναπόφευκτα αφήνει τα σημάδια του και αν δεν φερθούμε στο πρόσωπό μας με φροντίδα, αν δεν το μακιγιάρουμε με τρόπο που θα το κολακέψει και θα το αναδείξει, τότε αυτά τα σημάδια θα δείχνουν ακόμα πιο έντονα όσο θα περνά ο καιρός. Υπάρχουν τραγικά λάθη στο μακιγιάζ που μας "κοστίζουν" νεότητα.

Σκούρα κραγιόν: Με το πέρασμα του χρόνου, το περίγραμμα των χειλιών χάνει την έντασή του και η ελαστικότητα των χειλιών μειώνεται. Ένα κραγιόν σε σκούρα απόχρωση κάνει τα χείλη να φαίνονται μικρότερα. Ένα κραγιόν σε γήινους τόνους ή ένα λιπ γκλος αμέσως δίνει όγκο και κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο νεανικά.

Λάθος απόχρωση στο ρουζ: Το ρουζ χαρίζει φρεσκάδα στο πρόσωπο. Αν μια γυναίκα επιλέξει σκούρα απόχρωση που δεν ταιριάζει με την επιδερμίδα της μπορεί να προσθέσει χρόνια στο πρόσωπό της. Φωτίστε τα μάγουλά σας με ανοιχτό ρούζ. Αν προτιμάτε το κρεμώδες ρουζ απλώστε λίγη ποσότητα στα δάχτυλά σας και κάντε κυκλικές κινήσεις στα ζυγωματικά σας.

Πολύ λεπτά φρύδια: Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο δύσκολα “γεμίζουν” τα φρύδια μας. Όσο πιο συχνά χρησιμοποιούμε τσιμπιδάκι φρυδιών τόσο πιο πολύ μεγαλώνουμε το πρόσωπό μας.

Λάθος απόχρωση foundation: Δεν είναι μόνο η ποσότητα make up που χρησιμοποιούμε αλλά και η απόχρωσή του. Αν η απόχρωση είναι πιο ανοιχτή από τη δική μας, τότε το αποτέλεσμα μοιάζει απογοητευτικό και “ψεύτικο”, σαν μάσκα.

Χρωματιστές σκιές: Προσθέτουν χρόνια και το αισθητικό αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές δεν είναι το επιθυμητό. Επιλέξτε πιο ουδέτερους τόνους αν είστε πιο μεγάλες σε ηλικία.