Με αυτά τα τρικς το πρόσωπό σου θα δείχνει πιο λεπτό!  | 0 bovary.gr
Με αυτά τα τρικς το πρόσωπό σου θα δείχνει πιο λεπτό! | 0 bovary.gr
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Με αυτά τα τρικς το πρόσωπό σου θα δείχνει πιο λεπτό!


Το μακιγιάζ μπορεί να αλλάξει την “αρχιτεκτονική” του προσώπου σας. Αν δείχνει πλατύ ή δεν έχει γωνίες και φαίνεται πιο γεμάτο μπορείτε με beauty τρικς να δείτε διαφορά.

1) Η σωστή βάση:  Για να δείχνει το πρόσωπό σου πιο λεπτό, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στη βάση για να επιτευχθούν οι σωστές σκιάσεις. Μπορείς να εφαρμόσεις ένα πιο σκούρο ρουζ ή μια πιο σκούρα βάση στην γραμμή από το μέσο του αυτιού μέχρι το κέντρο των ζυγωματικών.

2) Το μακιγιάζ στα μάτια: Δίνοντας έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών σου, αποσπάς τα βλέμματα από το υπόλοιπο πρόσωπο. Mπορείτε να δημιουργήσετε ένα cat eye look που είναι έντονο, με καθαρές λεπτές ή έντονες γραμμές στο περίγραμμα των ματιών. Η γραμμή πάντα ξεφεύγει από την εξωτερική γωνία των ματιών για να δώσει την αίσθηση ότι τα μάτια είναι πιο σχιστά, με ανοδική τάση όπως τα μάτια μιας γάτας. Το cat eye μακιγιάζ δημιουργεί σαγηνευτικό και sexy βλέμμα που τραβάει την προσοχή.


 


 

3) Για πιο λεπτή μύτη: Απλώστε σκούρα απόχρωση στις πλευρές της. Βάλτε μια μικρή ποσότητα highlighter κατά μήκος της μύτης μέχρι την άκρη της.

4) Μαύροι κύκλοι & “Μήλα”: Μπορείς να καλύψεις τους κύκλους κάτω από τα μάτια με ανοιχτόχρωμο conciler. Όσο για τα μάγουλά σου, μπορείς να μην βάλεις ρουζ. Αυτό μπορεί να μπει κάτω από τα ζυγωματικά σου.

5) Η σωστή γωνία φρυδιών: Το πάχος και η γωνία των φρυδιών μπορεί να αλλάξει την εικόνα του προσώπου σου. Μπορείς να δημιουργήσεις μια γωνία στα φρύδια σου με την βοήθεια ενός ειδικού που θα ταιριάζει απόλυτα στην κατατομή του προσώπου σου και θα το κολακεύει.