shutterstock.com
shutterstock.com
ΜΑΛΛΙΑ

Μαλλιά: Στέγνωσε τα σε 5 λεπτά, έξυπνο τρικ!


Τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για να προλάβεις τα ραντεβού για τη δουλειά ή με τους φίλους και προσπαθείς να είσαι πάντοτε τυπική, για να μην παρεξηγηθείς.

Ωστόσο, όταν αυτό το ραντεβού πρέπει να πραγματοποιηθεί μετά το λούσιμο, είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να φτάσεις στην ώρα σου, αν δεν αρχίσεις να στεγνώνεις τα μαλλιά σου τουλάχιστον μια ώρα πριν.

Προτείνουμε να εντάξεις στη ρουτίνα σου 4 έξυπνα τρικς που θα επιταχύνουν την παραπάνω διαδικασία και σου επιτρέψουν να περάσεις περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι σου αγκαλιά με ένα μαξιλάρι, παρά με το σεσουάρ!

  • Στο λούσιμο

Το κοντίσιονερ είναι σίγουρα ένα προϊόν που δεν ξεχνάς ποτέ γιατί ενυδατώνει τα μαλλιά σου. Ήξερες όμως ότι συμβάλλει στο γρήγορο στέγνωμα; Αρκεί να τα χτενίσεις με μια φαρδιά χτένα πριν τα ξεπλένεις και θα δεις τη διαφορά!

  • Πετσέτα

Το πιο συχνό λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι να τρίβουν τα μαλλιά με αυτήν με σκοπό να απομακρύνουν όσο το δυνατό μεγαλύτερη υγρασία, αλλά αν την αντικαταστήσεις με μια βαμβακερή που θα απορροφήσει το νερό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τυλίξεις με αυτήν τα μαλλιά.

  • Μακιγιάζ

Αν ρωτήσεις ένα expert ποια είναι η συμβουλή του για να στεγνώσουν τα μαλλιά πιο γρήγορα θα σου απαντήσει, πως ο σωστός δρόμος είναι αυτός που σε οδηγεί πρώτα στην υπόλοιπη περιποίηση και το μακιγιάζ. Τι εννοώ ακριβώς; Άφησε τα μαλλιά ελεύθερα στο φυσικό αέρα και ασχολήσου με την ενυδάτωση του προσώπου και έπειτα, φόρεσε το makeup και τα υπόλοιπα προϊόντα ομορφιάς. Είναι ένας τρόπος να κερδίσεις χρόνο, χωρίς να το καταλαβαίνεις.

  • Κάνε plopping

Ενδεχομένως να μην έχεις διαβάσει ξανά για την τεχνική αυτή, ωστόσο βοηθάει τα μαλλιά να διατηρήσουν τη φόρμα τους ιδιαίτερα όταν αυτά είναι σγουρά ή σπαστά. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα leave on κοντίσιονερ και μια μπλούζα με μακριά μανίκια.