shutterstock.com
shutterstock.com
ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΙΑ

Κάνε τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα -Δες πώς


Πολλές από εσάς θα θέλατε να είχατε μεγάλα και πολύ εντυπωσιακά μάτια, καθώς αυτά γίνονται ένα από τα πλεονεκτήματα στη γοητεία μιας γυναίκας.

Ωστόσο, αν η φύση δεν σας έχει προικίσει με αυτό το χαρακτηριστικό, το μακιγιάζ έρχεται να παίξει σπουδαίο ρόλο και να κάνει την ανατροπή, αφού με αυτό μπορείτε να πετύχετε το αμυγδαλωτό σχήμα, που θεωρείται ιδανικότερο, να δώσετε βάθος ή μήκος και να αποκτήσετε το πιο θηλυκό βλέμμα.

Επειδή η μάσκαρα από μόνη της δεν αρκεί για να τα τονίσετε, ακολουθήστε τα παρακάτω τρικ και δημιουργείστε το εφέ:

  • Smoky eye

Οι make up artists προτείνουν ένα εναλλακτικό smoky μακιγιάζ ματιών. Εφαρμόστε το μολύβι από την εξωτερική γωνία των ματιών μέχρι το μέσο του άνω κινητού βλεφάρου, αλλά και στο κάτω βλέφαρο, ξεκινώντας από την εξωτερική του πλευρά και καλύπτοντας το 1/3 του. «Σβήστε» την έντονη γραμμή του μολυβιού με ένα πινέλο τύπου smudge.

  • Βλεφαρίδες

Η εφαρμογή του προϊόντος αυτού πρέπει να γίνεται με στρατηγικό τρόπο. Αφού δώσετε την τέλεια καμπύλη στις βλεφαρίδες με το ειδικό ψαλίδι, περάστε μια φορά τη μάσκαρα σε όλο το βλέφαρο. Έπειτα εφαρμόστε άλλη μια στρώση μονάχα στο κέντρο των ματιών. Εδώ μπορείτε να κάνετε μια εναλλαγή στα προϊόντα χρησιμοποιώντας πρώτα μια μάσκαρα για μήκος και μετά μια μάσκαρα για όγκο.

  • Μολύβι ματιών

Μην υποτιμάτε ποτέ το εξαιρετικό αποτέλεσμα ενός nude μολυβιού ματιών. Μια κρεμ απόχρωση στην ίσαλο γραμμή – προσοχή όχι λευκό μολύβι – φωτίζει τα μάτια και τα κάνει αμέσως μεγαλύτερα.

  • Highlighter

Μπορεί τα προϊόντα λάμψης να σου ήταν γνώριμα γιατί οι make up artists δημιουργούν λαμπερά πρόσωπα, ωστόσο το προϊόν αυτό είναι ιδανικό για εσάς που δεν είστε και τόσο ξεκούραστες. Εφαρμόστε το στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και εξαφανίστε τις σκιές που δημιουργούνται.