FESTIVE HAIR LOOK

4 χτενίσματα για πάρτι που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις στις γιορτές


Υπάρχουν δύο "σχολές" ως προς το χτένισμα των εορτών.

Από τη μία πλευρά υπάρχουν οι γυναίκες που θέλουν να είναι λαμπερές και για να το πετύχουν αυτό στην κυριολεξία, χρησιμοποιούν γκλιτερ στα μαλλιά ή μεταλλικά αξεσουάρ στο κεφάλι, ακόμα και στοιχεία που φέρουν επάνω τους faux διαμάντια.

Το αποτέλεσμα εορταστικό πάντοτε, όχι όμως και τόσο σικάτο. Από την άλλη όμως, υπάρχουν κι εκείνες που για να εντυπωσιάσουν, προτιμούν τα γαλλικά twists και updos, που είναι κλασικά και διαχρονικά, ενώ παράλληλα μπορούν να δεχτούν μοντέρνες πινελιές.

Ο hairstylist Matt Fugate προτείνει τέσσερα βασικά χτενίσματα για τις γιορτές, που έχουν στοιχεία λάμψης και κομψότητας ταυτόχρονα και μπορείτε να τα δημιουργήσετε ακόμα και μόνη σας, αν δεν προλάβατε το ραντεβού στο κομμωτήριο.

1) Αλογοουρά

Ένα από τα χτενίσματα του red carpet που μπορεί να αναβαθμιστεί, αν απλά επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα λαστιχάκια και χωρίσετε τα μαλλιά σε "φούσκες". Η συγκεκριμένη αλογοουρά επανήλθε στο προσκήνιο το 2014 από τον Οίκο Valentino, ενώ η Κένταλ Τζένερ έχει επιλέξει στο παρελθόν μία στιλιζαρισμένη εκδοχή της.

 

2) Slicked up

Αυτό το χτένισμα αποκτά λάμψη όχι εξαιτίας κάποιου προϊόντος με γκλιτερ, αλλά από το λάδι ενυδάτωσης και περιποίησης που μπορείτε να απλώσετε στα μαλλιά. Ελάχιστη ποσότητα από έλαιο τύπου αργκάν θα τα αρωματίσει και θα τα φροντίσει σε βάθος. Πρόκειται για ένα διπλό bun, που τραβάει όλα τα μαλλιά προς τα πίσω και αφήνει ελεύθερο και καθαρό το πρόσωπο για να αναδεχθούν το μακιγιάζ αλλά και τα σκουλαρίκια σας. Χτενίστε τα μαλλιά με μία λεπτή χτένα για να είναι όσο πιο ίσια και φλατ γίνεται.

 

3) Half up

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μεταλλικά pins και statement σκουλαρίκια. Κάντε τα μαλλιά σας ελαφρώς κυματιστά με το ειδικό εργαλείο styling και χωρίστε τα στη μέση, τοποθετώντας τα pins όπως ακριβώς στη φωτογραφία και δώστε όγκο στον κότσο ψηλά στο κεφάλι.

 

4) Μπούκλες

Δεν υπάρχει ιδανικότερο χτένισμα για τις γιορτινές εμφανίσεις από τις disco inspired, μεγάλες και με κίνηση μπούκλες. Φορέστε ένα τσοκερ στο λαιμό και μία μπλούζα ή ένα φόρεμα με ανοιχτούς ώμους.

 

 

 

 

TAGS